Home

VESTI

Uskršnji vikend u Bitef Art Cafe-u

No Comments Najave

Uskršnji vikend u Bitef Art Cafe-u Clubbing.rs najavljuje lud uskršnji vikend u Bitef Art Cafe-u.

 

Večeras u 22.30 nastupa Loco Bend. Već šest godina omiljeni i svakim danom sve popularniji LIVE band svakim novim nastupom potvrđuje taj status: najtraženiji cover power bend u Srbiji i u okruženju.

 

Iz nedelje u nedelju iznenađuju neverovatnim izborom aktuelnih hitova na repertoaru.

 

Dva vrhunska ženska vokala, energičan nastup i sjajno izvodjenje preko 350 numera koliko imaju u programu su njihovi najjači aduti.

 

Od njih možete očekivati sve= 70’, 80’, 90’ , najnovije MTV & VH1 hitove. LOCO sve to jednostavno čini jedinstvenim. LOCO IS STATE OF MIND !

 

 

Sutra 03. aprila sa početkom u 22:30 nastupa Mako Bend – pokušaj da se spoji clubbing i život u jednom, na stage-u. Promene koje je Makao doneo u odnosu na sve što je do sada postojalo na beogradskoj clubbing sceni jeste full house performance 100% live. House je pravac koji je aktuelan, čovek na stage-u je pojava koja se sve više zaboravlja. Makao otvara vrata svima koji su poželeli da dožive i osete full house i reality svirku. Oni će vas naterati da zaboravite da postoji exit u jednom pravcu, tražiće od vas da ih pronadjete više. Oni su crew koji će uspeti da vas približi Guetta-i, Moloko-u, Morales-u, Armstrong-u, Junior Jack-u, Sinclair-u etc.
Crew koji je postao sinonim za atmosferu kojoj niko nije ravnodušan. Prepoznatljivi po brendu koji nikada neće izgubiti svoje mesto u potrazi za najboljim: publici.
Just listen…. MAKAO

Oni su :

JOHNNY POSH
: Keyboards
HANZZO: Bass
BANNISTER: Guitar
WOODY: Drums
YOYA: Male vocals
NANCY: Female vocals 

 

Informacije vezane za rezervacije možete dobiti pozivom na telefonski broj 063/594-294 kao i slanjem e mail-a na [email protected]