Home

VESTI

Urban Sunset, 30.Januar, NS

No Comments Najave

Urban Sunset, 30.Januar, NSUvek rado viđeni i slušani, članovi Space Motion organizacije odlučili su da nastave svoj dobro poznati serijal, kako bi zagrejali Novosadsku publiku u ovih hladnim zimskim danima. Klubska sezona 2009/2010. definitivno će biti upotpunjena njihovim nastupima, i o njima će se prepričavati još dugo.
 
Sledeći nastavak party serijala zakazan je za 30.Januar u klub koji je Space Motion ekipa otvorila svojim nastupom Oktobra 2009.godine i obeležila početak klubske sezone.
 
Nakon što su se novosadski clubberi odmorili od mnogobrojnih žurki i dočeka Nove godine, ovo je prava prilika da se nastavi zabagva. Ovo klubsko veče upotpuniće zvezde novosadskog dj-inga i produkcije SPACE MOTION dvojac: Tole i Petar, dok će kao podrška nastupiti mladi i sve traženiji dj Alex K. 

 

Urban Sunset, 30.Januar, NS

 
Kao i uvek zbog velike potražnje i velikih gužvi na URBAN SUNSET žurkama, apeluje se na sve posetioce da ranije dodju na samu žurku i time obezbede svoj ulazak!
 
Karte će se prodavati na blagajni kluba i to po ceni od 150 dinara do ponoći, dok će se posle ponoći ulaz naplaćivati 250 dinara.
 
Kao i uvek organizacija misli i na svoje verne fanove! Tako da i ovoga puta besplatne karte mogu pronaći kod promoterki u Novom Sadu, u novosadskim medijima, putem nagradne igre na sajtu www.spacemotionns.org ili ukoliko pošalju svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) na e-mail nagrada[@]spacemotionns.org

 

Za sve one koji poseduju fejsbuk nalog ali I ujedno fanove Space Motion ekipe, organizovana je i nagradna igra preko koje svi mogu da osvoje besplatne karte.

O čemu se radi možete pogledati ovde !