Home

VESTI

Ulaznice za Ten Walls po promotivnoj ceni!

No Comments Najave

Ulaznice za Ten Walls po promotivnoj ceni!Obezbedi karte za Ten Walls po promotivnoj ceni! Ova godina će definitivno ostati zapisana u istoriji klabinga! Seriji sjajnih svetskih imena koja ćemo ugostiti ove godine, pridružiće se i Ten Walls! Tridesettrogodišnji Litvanski DJ i producent Marijus Adomaitis, poznatiji kao Mario Basanov, a još poznatiji kao Ten Walls, nastupiće na Beat žurci, 6. maja ove godine u prostoru Magacina Depo!
  

Prvih 200 karata biće po specijalnoj ceni od 770 RSD-a. Karte možete poručiti preko DD Tickets sajta i u svim Win Win shop-ovima. 
   

Ovaj litvanski DJ i producent karijeru je započeo izdavanjem singlova “I’ll Be Gone” i “Who’s Shot the Silence?“, u saradnji sa Vidmantas Cepkauskas-om, aka Vidis-om. Pod  uticajem  zvuka  osamdesetih,  2009.  izdaje  EP  Après  4.  Već  dve  godine  kasnije, osvaja  nagradu  za  najboljeg  muzičkog  producenta  u  Livaniji! 

 

 

 Ulaznice za Ten Walls po promotivnoj ceni!

Ulaznice za Ten Walls po promotivnoj ceni!

 

 

Tokom  2013.  godine, odlučio  je  da  se  upusti  u  eksperiment  i  da  proba  nešto  drugačije.  S’  obzirom  da  je završio muzičku školu, želeo je svoju produkciju da obogati “klasičnim” uticajem. Kada je  konačno  pronašao synth  koji  je po njegovom  ukusu,  kreirao  je  novi alter ego, Ten Walls, i počeo da izdaje nove trake. Skoro godinu dana je uspeo da ostane neotkriven, i za to vreme izdao dva EP-a, Gotham i Requiem, koji su u potpunosti bili instrumentali. Zvuk koji je predstavljao kombinaciju tehna i orkestra klasične muzike, vozio je klabere na nova putovanja. Singl “Walking with Elephants” ga je proslavio u pravom smislu te reči, i zahvaljujući njemu osvojio je fanove širom sveta.

 

 

Ulaznice za Ten Walls po promotivnoj ceni!

Ulaznice za Ten Walls po promotivnoj ceni!

 

 

Organizacija "Beat" koja uspešno održava žurke, na kojima ste imali prilike da slušate domaće  i  svestke  dj-eve,  ovog  puta   pruža  Beogradu  bogat  muzički  program  za ljubitelje elektronskog zvuka. Zabeležite 6. maj u svoje kalendare, jer nas očekuje žurka za pamćenje!