Home

VESTI

Ulaznice za “Locals” po promo ceni do 17. aprila

No Comments Najave

Ulaznice za “Locals” po promo ceni do 17. aprilaCentralni događaj lokalne DJ scene, “Locals”, ponovo će biti održan 9. maja u KPGT-u, kada će na 3 bine nastupiti čak 24 izvođača, što će lajnap ove žurke učiniti najkompletnijim i najznačajnijim okupljanjem beogradske alternativne scene novijeg datuma!

   

Karte su u prodaji na svim Zla Shtek, Win Win i DD tickets prodajnim mestima po promo ceni od 500 dinara samo do kraja ove nedelje, nakon čega će cena karte iznositi 600 din.
 

“Locals” se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! Ekipe dosadašnjih “lokalaca”, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne DJ scene. Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar. Promo video pogledajte OVDE.

 

 

 Ulaznice za “Locals” po promo ceni do 17. aprila

Ulaznice za “Locals” po promo ceni do 17. aprila

 

 

Promo kontigent uaznica po ceni od svega 500 dinara u prodaji je u svim Zla Shtek i Win Win radnjama, kao i na svim DD Tickets prodajnim mestima. Promotivna akcija traje do petka 17. aprila nakon čega će ulaznice poskupeti do nove cene od 600 din.

Promo video

 

Locals Facebook

 

Locals Instagram