Home

VESTI

U subotu Tuborg Pool Party!

No Comments Najave

U subotu Tuborg Pool Party! Prvi beogradski Pool Party održaće se 16. juna u Beogradu na otvorenom bazenu Milan Gale Muškatirović (ex 25. maj) uz podršku Tuborga i Top FM radija.

Od sumraka do svitanja vodiće vas Danny Howells i Boo Williams uz podršku Marka Nastića, Peppea, Dušana Kačarevića i TOP FM DJ Teama.

 

 

Boo Williams nam donosi osnove čikaškog house zvuka, melodičnog i raznovrsnog. Kao DJ i producent redovno nastupa na Detroit Electronic Music Festivalu koji svake godine okuplja ‘ko je ko’ predstavnike elektronske muzike danas.

Ovo je jedinstvena prilika da se čuje njegov izbor pesama koje su uvek prošarane uticajem džeza, soula, fanka sa vokalnim deonicama koje će savršeno upotpuniti toplo junsko veče.

 

 Tuborg Pool party, Beograd

Tuborg Pool party, Beograd

 

 

Danny Howells, engleski DJ i producent jedno je od najtraženijih imena na elektronskoj sceni danas.

Svi koji budu prisustvovali ovom događaju imaće priliku da saznaju zašto ga bije glas DJa koji savršeno komunicira sa publikom.

Pošto je 2011. godinu završio nastupajući na čuvenom BPM festivalu u Meksiku, prvu polovinu ove godine obeležili su nastupi u odabranim klubovima širom SAD, Japana i Velike Britanije.

Njegovi setovi su uzbudljivi i upečatljivi, sa avanturističkim duhom i inspirišu i najumornije da igraju satima. Spremite se!

 

 Danny Howells

Danny Howells

 

 

Ulaznice se mogu nabaviti  po ceni od 1.000 dinara na blagajni Beogradske arene, u Ušće Shopping Centru, Bilet Servisu, Dvorani Doma Sindikata, u knjižari Vulkan u Sremskoj ulici , Tržnom Centru Bazaar Novi Sad, i online preko sajta www.tickets.rs .

Više informacija na sajtu: Reprodukcija.rs