Home

VESTI

U prodaji ulaznice za Paul van Dyk-a

No Comments Najave

Paul van Dyk Paul van Dyk će prvi put nastupati u Srbiji 2. aprila na jedanaestom Becksperience-u u Belexpocentru. Ulaznice su u prodaji od ponedeljka po ceni od 1.900 dinara.

Nemački DJ i producent, dvostruki je “svetski di-džej prvak” na listi britanskog DJ magazine i već dvanaest godina član elitnog Top 10 kluba.

 

Pravo iz Berlina 2. aprila donosi na Becksperience svoju najnoviju scensku produkciju pripremljenu za ovogodišnju turneju.
 
Posebna pogodnost je to što svi koji od 14. do 21. marta uz kupljenu ulaznicu za nastup Erika Prica (Eric Prydz), koji takođe stiže u Srbiju u okviru ovog serijala, mogu da ostvare popust od 300 dinara pri kupovini ulaznica za Paul van Dyk na blagajni Bilet centra (bivši Bilet servis).

 

 

Paul van Dyk
Paul van Dyk

 
 
Pored toga, najvredniji će imati mogućnost da osvoje nagrade za deseti Becksperience učestovanjem u današnjem kvizu od 19 časova na zvaničnoj Facebook stranici Beksa .
 
Ulaznice za Erika Prica (Eric Prydz) su u prodaji, koštaju 1.600 dinara i mogu se naći na prodajnim mestima Bilet servisa, Kard servisa, Eventima, Doma Omladine i Gigstiksa u Novom Sadu.

 

 

Paul van Dyk
Paul van Dyk
 
 
 
Izvor:
Blic