Home

VESTI

U prodaji ulaznice za koncert Jean Michel Jarre-a

No Comments Najave

U prodaji ulaznice za koncert Jean Michel Jarre-a

Jean Michel Jarre nastupiće po drugi put u Beogradskoj areni, ovaj put u okviru svoje svetske turneje "World Tour 2011" i za razliku od prošlog nastupa na kojoj je izvodio samo numere sa čuvenog albuma „Oxygene“, Jean Michel Jarre će na novoj turneji prisutne obradovati presekom celokupne karijere.

Ulaznice za koncert Jean Michel Jarre-a koji će se 10. oktobra odžati u Beogradskoj areni, od utorka 21. juna se mogu naći u prodaji po cenama od 3000, 4000 i 5000 dinara.

Ovih dana, Jarre će biti gost kraljevskog venčanja u Monaku. U čast venčanja princa Alberta II i Sharlene Wittstock, Jean Michel Jarre održaće koncert 1. jula u luci Hercule.

Jarre-ov nastup smatra se za jedan od glavnih događaja uoči venčanja a luka Hercule biće pretvorena u večernju scenu na način svojstven ovom svetskom umetniku.

Najavljuje se futurističko izvođenje sa svetlima i laserima uz HD projekciju i pirotehniku.

Scena će biti dugačka 60 metara sa 35 metara visokim tornjevima i velikim ekranima kako bi se publici omogućilo nesmetano gledanje od severne do južne strane luke. Ulaz će biti slobodan. Ovaj spektakularni koncert biće kruna proslave.

 

 

 Jean Michel Jarre

Jean Michel Jarre

 

"Monako je jedno od najlepših mesta na Mediteranu. Velika mi je čast što ću biti tamo. Takođe mi je neverovatno zadovoljstvo da nastupim na tako veličanstvenom mestu koji je neka vrsta prirodnog amfiteatra. Ideja je da koncert bude javni događaj za sve Monegasque. Ne samo da mora da odražava istaknutu prirodu venčanja već mora biti i popularan kako bi se svi posetioci osećali sjedinjeni.“ – Izjavio je Jean Michel Jarre.

Jean Michel Jarre, pionir u svojoj oblasti, dosta je doprineo u širenju muzičke revolucije u dvadesetom veku u razvoju elektronske muzike, zasnivajući je na zvucima umesto na notama, dopuštajući kompozitoru da postane sam svoj majstor.

Uklapajući svoja muzička remek dela u savršen spoj sa neverovatnim scenskim efektima, na svojim koncertima koje najčešće drži napolju, stapajući postojeću arhitekturu sa komplikovanim sistemima lasera, vatrometa i muzike, stvorio je jedan nadasve prepoznatljiv imidž i novi pravac kako u muzici tako i u koncertnom izvođenju.

 

 

 Jean Michel Jarre

Jean Michel Jarre

 

 

Prodajna mesta ulaznica: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix.

Internet prodaja na: www.arenabeograd.com , www.tickets.rs , www.eventim.rs .

 

 

 

 

 

 


Izvor:

Happynovisad.com