Home

VESTI

U klub “Tube” Dolaze Hobo & Michel Cleis

No Comments Najave

U klub "Tube" Dolaze Hobo & Michel CleisDJ Hobo, integralni deo familije “M-nus“ jednog od najcenjenijih svetskih DJ-eva Richie Hawtina, nastupiće u petak (22.02) u klubu “The Tube“, dok nedelju dana kasnije dolazi Michel Cleis (01.03), autor velikog hita densflorova širom sveta “La Mezcla”.

   

Kanađanin Joel Boychuk, kako je pravo ime HOBO-u, na Hawtin-ovom M-nus labelu je od 2007. godine, ali njegova muzika uprskos tome ima unikatan pečat.
 

Na velikom broju svojih traka istraživao je sirove forme tehno ekspresionizma. Nekad mračne i apstraktne, a nekad sa malo više gruva i težim semplovima. Njegovi setovi se zato opisuju kao prava muzika za sva udubljenja vašeg uma, ali i za dancefloor.

 

 

 U klub "Tube" Dolaze Hobo & Michel Cleis

U klub "Tube" Dolaze Hobo & Michel Cleis

 

 

Karte su 200 dinara od 01 sat, dok će se posle plaćati duplo više, a dan kasnije se nastavlja rezidentura Gorana Stračevića i Oyshe uz slobodan ulaz i akciju besplatnih koktela za dame od 23.30 do 01.00 sat.  Michel Cleis, autor velikog hita “La mezcla“, vrtoglavu populrnost doživeo je baš od kada je napravio ovu numeru. Za samo dve godine njegova karijera se praktično poptpuno preokrenula i od anonimnog producenta sa velikom kolekcijom vinila, postao je jedan od najtraženijih izvođača kad je elektronska muzika u pitanju. 

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=_Y7D8eUrjMc|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Michel Cleisa  – La Mescla

 

 

Do kraja sezone gostovaće i “tata” tech-house-a Terry Francis i jedan od najboljih svetskih techno izvođača, legendarni Adam Beyer, čiji nastupi su zbog bolesti odloženi. Terry Francis dolazi 15. marta, dok će Beyer nastupiti 5. aprila. Takođe, dobre žurke garantuju i gostovanja još dva velika imena svetske techno scene – Derrick May (12. april) i Marcel Dettmann (26. april).

 

Program kluba The Tube do 15. marta

22. 02
HOBO / M-nus Dejan Milićević
23.02
Goran Starčević & Oysha

01.03
Michael Cleis/Cadenza
02.03
Supernova + Nexy & Kid Kimi

08.03
Heidi & Tijana T
09.03
Ann D, Loco Baby, Lady Dee

15.03
Terry Francis & Lale
16.03
Oysha & Goran Starčević