Home

VESTI

Tuborg with Sensation

No Comments Najave

Tuborg with SensationZagrevanje za “Sensation” u klubu “The Tube”.  “Tuborg with Sensation” žurka, koja će predstavljati zagrevanje za veliki “Sensation” spektakl u Begradskoj areni 12. maja, zakazana je za subotu (05. 05) u klubu “The Tube”.  Za tu priliku klub će biti specijalno dekorisan u belo, a svi gosti će morati da imaju gornji odeveni predmet u ovoj boji.

 

Na “Tuborg with Sensation” će nastupiti čak šest DJ-eva.  Zasebne setove će imati Saša Groovy Man Radosavljević, nekadašnji član sastava Gramophonedzie, i Oysha, dok će iskusni znalci disko hausa Peppe i Pookie raditi back2back, isto kao i  Kobe i Wise D.

 

Ulaz je slobodan, ali pošto je “Tuborg with Sensation” uvertira za “Sensation” u Areni, svi gosti će morati da imaju košulje ili majice u beloj boji kako bi ušli na žurku. Posetioce kluba “The Tube” čeka i niz iznenađenja.

 

 

 Tuborg with Sensation

Tuborg with Sensation

 

 

Osim toga što će ceo dekor kluba pobeleti za ovu priliku, Tuborg će podeliti veliki broj svojih promotivnih majica, a za goste su spremljene i parti naočare, ali i nekoliko gedžeta. Zbog gužve koja se očekuje poželjno je da se u klub dođe ranije.