Home

VESTI

Tuborg party ipak u EXPO centru

No Comments Najave

Tuborg party ipak u EXPO centruDuo DJ Sultan&Ned Shepard, poznat po nezaboravnim zabavama širom sveta, gostuje u Beogradu 20. marta, u prostorijama EXPO centra.

 

Ovaj neverovatno talentovani DJ duo poznat je po svojim izuzetnim plesnim setovima i pomeranju granica u dens svetu.
 
DJ Sultan je svoju karijeru započeo pre sedam godina, tačnije tada je lansirao izdavši za Global Underground 25. I nakon postignutog uspeha, nastavio je da impresionira ne samo izvođače i producente, već i širi auditorijum. Među poznatim imenima sa kojima je sarađivao na kompilacijama su Yoshitoshi, Shinichi, Bedrock, Tiesto…

 

Ubrzo zatim, počeo je da diktira trendove na dens sceni. Njegova debitna kompilacija izlazi 2007. godine pod nazivom “Yoshitoshi Montreal” i dospeva na četvrto mesto top dens albuma sveta.

 

Zatim započinje saradnju sa Ned Shepard-om osnivajući etiketu „Harem Records“. Odlična saradnja sa Nedom, koji je ne samo DJ, već i producent, muzičar i songwriter je očigledna. Iako je Ned  danas možda najpoznatiji po svojim remixima i komponovanju, sve je počelo sviranjem klavira, tako da se može reći da je reč o multitalentovanom muzičaru.
 
Pod njihovom etiketom izašla su do sada tri izdanja, koja su ušla u top deset na progresiv čartu na Beatportu. „Harem”postaje etiketa koja zasigurno ima lidere elektronske muzičke scene.  

 

 
Tuborg party ipak u EXPO centru
Tuborg party ipak u EXPO centru
 
 
 
 
XXL CLUBBING /TUBORG PARTY
20.03.2010
EXPO CENTAR

SULTAN
Ned Shepard
Zara
Aćim & Goran Starčević