Home

VESTI

Tuborg letnje žurke

No Comments Najave

Tuborg Green Spot

Tuborg Green poziva sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da nam se pridruže na žurkama koje će biti organizovane u junu i julu mesecu. Tokom četiri Tuborg žurki, u junu mesecu, nastupe će imati poznati svetski i domaći DJ-evi.

 

„Karavan“ promotivnih žurki proći će kroz Beograd, Niš i Suboticu, a žurke se organizuju kao „zagrevanje“ pred predstojeći EXIT festival. Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima. 

Prva u nizu promotivnih žurki zakazana je za petak, 05. juna od 22h na splavu Sound u Beogradu. Tuborg Green predstaviće DJ-a Kid Massive-a, koji će nastupiti uz domaću podršku DJ Andre-a.

Raspored ostalih Tuborg žurki je sledeći:  
Subota, 13.06. – Niš, Letnja pozornica – DJ-evi: Sultan, Aćim i Funky Junkie
Petak, 26.06. – Beograd, splav Sound – DJ-evi: ATFC i Andre
Subota, 27.06. – Subotica, Ribnjak (ulica Frane Supila 8) – DJ-evi: Tommyboy, Pete Gooding i Aćim

 

 

Žurka u Novom Sadu se neže održati zbog preklapanja sa Tuborg event-om pod nazivom Green Spot.

 

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest organizovan već dva puta, potom Green Beat dvodnevni događaj koji se već treću godinu za redom održavao krajem leta u Beogradu i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo petu godinu za redom. U ovoj godini Tuborg nastavlja i sa svojim konceptom Green Spot žurki, u okviru kog je planirano da se obiđe 20 gradova u Srbiji.