Home

VESTI

Tuborg Green vas poziva…

No Comments Najave

DJ Kid Massive

Tuborg Green poziva sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da nam se pridruže na žurkama koje će biti organizovane u junu i julu mesecu.

 

Tokom pet Tuborg žurki, u periodu od 05. juna do 04. jula, nastupe će imati poznati svetski DJ-evi. „Karavan“ promotivnih žurki proći će kroz Beograd, Novi Sad, Suboticu i Niš, a žurke se organizuju kao „zagrevanje“ pred predstojeći EXIT festival.

 

Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.  

Prva u nizu promotivnih žurki zakazana je za petak, 05. juna od 22h na splavu Sound u Beogradu. Tuborg Green predstaviće , koji će nastupiti uz domaću podršku DJ Andre-a.

Raspored ostalih Tuborg žurki je sledeći:   

 

Subota, 13.06. – Niš, Letnja pozornica – DJ-evi: Sultan, Aćim i Funky Junkie
Petak, 26.06. – Beograd, splav Sound – DJ-evi: ATFC i Andre
Subota, 27.06. – Subotica, Ribnjak (ulica Frane Supila 8) – DJ-evi: Tommyboy, Pete Gooding i Aćim
Subota, 04.07. – Novi Sad, Plato ispred filozofskog fakulteta  

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest organizovan već dva puta, potom Green Beat dvodnevni događaj koji se već treću godinu za redom održavao krajem leta u Beogradu i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo petu godinu za redom. U ovoj godini Tuborg nastavlja i sa svojim konceptom Green Spot žurki, u okviru kog je planirano da se obiđe 20 gradova u Srbiji.