Home

VESTI

Trilogy & White Pleasure u klubu Amnesia

No Comments Najave

Trilogy & White Pleasure u klubu AmnesiaParty serijal pod imenom Trilogy dobija treći nastavak po redu.

 

Kao i na pretodna dva nastupiće ista ekipa, dok se samo lokacija menja.

 

Ovoga puta žurka je zakazana za petak 22. oktobra sa startom u 22h i to u jednom od najpopularnijih novosadskih klubova- klub AMNESIA .

 

Slušajte vašu najomiljeniju emisiju Global Music, Cue Point ili The Vibe i osvojite besplatne ulaznice za treći po redu TRILOGY.

 

 

Club Amnesia Opening Weekend

 Club Amnesia Opening Weekend

 

Club Amnesia u novoj sezoni odlučuje se na korak gde će pokrenuti novi brend i novi serijal žurki pod imenom WHITE PLEASURE.

Prve žurke u belom nastale su u Amsterdamu 2000. godine, a sada 10 godina kasnije želimo da i u Srbiji pribižimo klaberima termin žurki u belom.

Prva žurka u nizu odigraće se 23.oktobra na kojoj ce publiku zabavljati 3 novosadska renomirana dj-a. Kao glavni hedlajner večeri nastupiće deo Space Motion dvojca Tole, dok će mu podršku pružiti 2 člana DJ Knights organizacije DJ Dale koji je ujedno i rezident radija AS FM i DJ Gee.

U budućim nastavcima ovog serijala pod imenom WHITE PLEASURE planirana su i gostovanja stranih i renomiranih domaćih disk džokeja koji će upotpuniti ovakav događaj i opravdati svoje ime.

Klub će biti svetlosno adaptiran i zato će ulaz na ovu žurku biće moguć samo osobama odevenim u BELU odeću !

ULAZ 200 RSD

 

Predstojeće dogadjaje u klubu moete pogledati na nasem web sajtu na adresi www.clubamnesia.net