Home

VESTI

Tim Bruggemann, Amnesia, NS

No Comments Najave

Tim Bruggemann, Amnesia, NS

Posle prvog uspešnog Delirium Tremens party-a koji se odigrao u Beogradu, Delirium Tremens II smo započeli u Subotici u ranim jutarnjim časovima na malo drugačiji način (ko je bio prisutan, zna o čemu pričamo) i završili ga u Novom Sadu.

Ovog puta Delirium Tremens III će se dogoditi ponovo u Novom Sadu, ali sa novim gostom koji nam dolazi direktno iz Berlina sa najsvežijom muzikom i utiscima sa njegove poslednje turneje u Japanu.

TIM BRÜGGEMANN aka Didier de la Boutique je bio sastavni deo berlinske Soul/Rare groove scene.Svoju DJ karijeru je zapoceo krajem devedesetih godina u Berlinu nastupajući u svim undergraund klubovima u Nemačkoj kao što su Berghain Kantine (Berlin),Weekend (Berlin),Watergate(Berlin), Golden Gate (Berlin), Cocoon (Frankfurt), Fundbüro (Hamburg), Gold club (Essen) i festivalima sirom Evrope (Fusion festival).

 

Tim Bruggemann, Amnesia, NS

 

Zajedno sa svojim kolegom cini Turmspringer,cija su se izdanja nasla na nekoliko znacajnih label-ova kao sto su Get physical,Tonkind,Doxa…

 

Pored domacina ovog serijala tj Alex Monster i Vladimir Erdber,zajedno sa Tim-om nastupice i svima nama dobro poznati Dj Titan.Ceo dogadjaj bice propracen VJ performansom,za koji ce biti zaduzeni  V.Z.K. & MARIO.

Pripremite se za totalni crazy sound,odlicne video instalacije i Amnesiu u malo drugacijem svetlu tj bez svetla 😀