Home

VESTI

The Tube: “Technasia”

No Comments Najave

The Tube: "Technasia" Technasia,  tehno atrakcija sa etikete „Cadenza“ čuvenog DJ Luciana, nastupiće u petak u klubu „The Tube“. Technasia je poznat po veoma energičnoj i živoj muzici, a karta je 300 dinara.

 

Technasia već punih 16 godina stvara unikatnu fuziju istoka i zapada u svojoj muzici, koju je praktično neprimteno iz pariskih klubova preselio na ulice Hong Konga, ali i na neke od najveselijih tehno događaja u Evropi.
 

Praktično je začetnik elektronske scene u Hong Kongu, a najpoznatije stvari su mu ‘Force’, ‘Oxide’ and ‘Evergreen’. Technasia su ranije činili Charles Siegling and Amil Khan, ali od 2010. i izdanja “Central” Charles je ovaj projekat nastavio solo.

 

– Na izdanju “Central” sam na neki drugi način kombinovao melodije, emocije i energične bitove. Želim da se moja publika dobro zabavi. Ne da im se prispava ili sa odu do nekog bara na pivo – kaže Siegling. 

 

 

 The Tube: "Technasia"

The Tube: "Technasia"

 

 

O kvalitetu muzike koju stvara Siegling, govori i to što dolazi sa jednog od najboljih svetskih lejblova – Cadenza, koji je pokrenuo DJ Luciano. Odrastao je u Parizu, ali je zajedno sa Khan-om odlučio da baza Technasia bude u Hong Kongu, jer u tom trenutku tamo nije bilo elektronske scene.

– Elektronska muzika je najbolji jezik na svetu. Nema reči, samo vibracija, emocija i bit. To ruši sve jezičke barijere – kaže Siegling.