Home

VESTI

The Tube Season Ending

No Comments Najave

The Tube Season EndingDošao je kraj još jednoj vrhunskoj sezoni u Hramu beogradskog klabinga – klubu "The Tube".

  

Iza nas je nešto više od 7 meseci rejvovanja u "veselom podrumu u Siminoj" a ove godine su nam, između ostalih, gostovali Rhadow, Luigi Madonna, Aril Birkha, Avalon, Oliver Giacomotto, NTFO, GUY J, Roberto Capuano, Manuel De La Mare, Petar Dundov, Darkrow, Miguel Bastida, ANNA, D-Unity, Marika Rossa, Emanuel Satie, Filterheadz, Lewis Fautzi, Wehbba, Loco&Jam, Timid Boy i Pleasurekraft, a miks-pultu su se našla i gotovo sva bitnija imena domaće scene.
  

Pokrenuli smo sjajan projekat pod nazivom The Tube Mixology Sessions, koji je sredom u Tjubu okupljao pored naših dobro poznatih prijatelja kluba i neafirmisane mlade DJeve, koji su dobili priliku da svoj rad i svoje umeće predstave kako publici u klubu, tako i internet zajednici obožavalaca elektronske muzike, pošto su svi nastupi snimani i možete ih naći na YouTube kanalu kluba The Tube.

 

 

 The Tube Season Ending

The Tube Season Ending

 

 

Sada vas pozivamo da ovu maratonsku sezonu završimo maratonskim rejvom koji će se desiti u subotu 14.05. Žurka će početi u 23:00 i trajaće 10 sati, odnosno do 09:00 narednog jutra, a znajući kako izgledaju žurke u Tjubu, možda i duže od ovoga. Ako ste bili vredni i trenirali cele sezone, vreme je za poslednji maraton ove sezone, devete po redu koju zajedno privodimo kraju. Nastupaće ekipa naših rezidenata i prijatelja kluba koju čine Peppe, ZWEIN, Vuk Smiljanić, Danijel Čehranov, Nemanja Vanović, Nikola Vemić, Alternativa & John Belk. Cena karte će biti 300 RSD i mogu se kupiti na vratima kluba na veče žurke.

 

Vidimo se!