Home

VESTI

The Tube: Dolazi „kum“ francuskog tehna Oxia, u pretprodaji karte za Beyera

No Comments Najave

The Tube: Dolazi „kum“ francuskog tehna Oxia, u pretprodaji karte za Beyera“Kum” francuskog tehno zvuka, čuveni Oxia, dolazi u petak (18.01) u klub “The Tube”, a karte za nastup legendarnog Adama Beyera (25.01) su od danas puštene u pretprodaju po ceni od 500, dok će na ulazu koštati 900 dinara.

  

 Iza psedonima Oxia, inače autora techno klasika “Domino”, krije se Olivier Raimond. Ima svoj label pod nazivom Goodlife, ali izdavao je i za Intec, Terminal M I mnoge druge…

   

Prvu rezidenturu imao je već 1991. i posle toliko mnogo godina “u igri”, Oxia je I dalje jedan od vodećih DJ-eva internacionalne scene i po mišljenju kritičara jedan od retkih koji i dalje čuva jedan jako bitan element u muzici – gruv! Isto veče za miks pult se penju i Marko Vuković i Boki Kinetic. Karte će do 01 sat koštati 200, a posle 400 dinara.

 

 

 The Tube: Dolazi „kum“ francuskog tehna Oxia, u pretprodaji karte za Beyera

The Tube: Dolazi „kum“ francuskog tehna Oxia

 

 
Ulaznice za nastup jednog od najboljih techno DJ-eva svih vremema Adama Beyera su danas puštene u pretprodaju u baru “Ludost” u Savamaloj (Karađorđeva 44) i mogu se kupiti svakog dana od 10 do 01 sat. Prvih 100 karata će koštati 500 dinara, cena će kasnije skočiti na 700, dok će na ulazu plaćati 900 dinara. Zbog velikog interesovanja i orgraničenog broja karata mole se svi da svoju ulaznicu obezbede na vreme. Domaća podrška na žurci su Dejan Milićević i Miloš Pavlović.

 

 

 Upisi opis malim slovima koristeci italic

The Tube: U pretprodaji karte za Beyera

 

 

Ovog vikenda, u subotu (19.01), sprema se i veliki “Jungle Tribe after party novogodišnjih putovanja” na kome će se za muzičku podlogu pobrinuti house majstori Oysha i Goran Starčević. Ulaz je slobodan, a od 22.30 do 23.30 će svi gosti kluba dobiti i bespltanu rakiju dobrodošlice. Takođe, oni koji dođu do ponoći će učestvovati u nagradnoj igri i biti u prilici da osvoje trodnevno putovanje na Adu Bojanu. “Jungle tribe” će ovom prilikom omogućiti svim posetiocima kluba da za 1.000 dinara rezervišu svoje mesto za hit destinacije kao što je proslava najvećeg holandskog praznika “Queen's Day” u Amsterdamu, Spring break na Adi Bojani, ali za druga putovanja. Rezervacije i sve dodatne informacije na 062 82 39 901 i 064 21 25 794.