Home

VESTI

Tehno Uskrs: Kowalski uvertira za spektakl

No Comments Najave

Tehno Uskrs: Kowalski uvertira za spektaklTehno Uskrs: Kowalski zagreva klabere za španskog superstara Mulera!

  

Jedna od najvećih faca berlinske tehno scene, Alexander Kowalski, dolazi ovog vikenda u Beograd, ali prava poslastica je to što je ovo samo zagrevanje gostovanje legendarnog Madriđanina Oscara Mulera!
  

Nemac, čije ime je velikim slovima ispisano u svim tehno bukvarima, ovog puta će nastupiti pod pseudonimom d_func, koji, kako sam kaže, predstavlja njegovu mračnu stranu. U prevodu, to znači da će tvorac planetarnih hitova „Speaker attack“, „Belo horizonte“ i „Hot spot“ skuvatii” paklenu noć za one koji preferiraju tvrđi zvuk.

 

 

 Tehno Uskrs: Kowalski uvertira za spektakl

Tehno Uskrs: Kowalski uvertira za spektakl

 

 

Jako dinamično veče garantuje i ostatak lajnapa, koji čine Locomatica i jedan od najizrazitijih domaćih predstavnika tehno zvuka – Speedy. Parti će se održati 15. aprila u Plastiku, a kako se dan kasnije obeležava Uskrs, žur se zove Happy Easter with D_func. Karte su 700 dinara i prodaju se na ulazu u klub. A, kako je ovo ujedno i promo parti za drugo izdanje The Hard Code Projecta, samo ovo veče će po specijalnoj ceni od 500 dinara moći da se kupe i ulaznice za THCP.

 

 

Tehno Uskrs: Kowalski uvertira za spektakl

Tehno Uskrs: Kowalski uvertira za spektakl

 

 

Tehno spektakl The Hard Code Project na svojevrsnom 12-satnom maratonu prošlog oktobra okupio je sam krem svetske tehno scene, predvođen trojicom superstarova – Luke Slaterom, Ben Simsom i The Adventom! THCP nastavlja u istom tempu, pa nam nastavak ovog serijala donosi legendarnog Madriđanina Oscara Mulera! Ovogodišnja žurka će se održati u letnjem terminu, 17. juna, a ceo lajnap, kao i lokacija, koja će predstavljati pravo iznenađenje, će biti uskoro objavljeni.