Home

VESTI

Techno zvezde na +++ (PlusPlusPlus) žurki!

No Comments Najave

Techno zvezde na +++ (PlusPlusPlus) žurki!Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će poslednja u nizu promotivnih žurki u klubu "Drugstore" za nov muzički događaj +++ (PlusPlusPlus), u saradnji sa kolektivom DIS-PATCH, biti u subotu, 13. juna.
  

Na "DEEP WOODZ" žurki u subotu vas očekuju hard techno, deep, electronica uz Makaton + Rodz-Konez + live + London UK, Theorist OFC + PapaMaman + DJ + Lyon FR. Domaća podrška Lag + Mord + DJ + Novi Sad SRB, Filip Xavi + Sonntag Morgen + DJ + Beograd SRB. 
  

Sve informacije su na: www.facebook.com/events/467596583398393/

www.youtube.com/watch?v=X75mdJryGeI

www.soundcloud.com/theorist-of-conspiracy

Karte:
400 rsd do 00:00
500 rsd od 00:00

Podsetimo:

Kolektiv Dis-patch najavljuje svoju novu produkciju +++ (PlusPlusPlus) u saradnji sa klubom „Drugstore“. Prvi u nizu biće održan od 3. do 5. jula na planinskoj lokaciji južno od Beograda.

Iako svojim formatom ukazuje na novu festivalsku produkciju Dis-patch-a, organizatori insistiraju da PlusPlusPlus (+++) nije još jedan novi festival, već jedinstveni događaj i muzičko iskustvo u trajanju od 48 sati koji će biti realizovano kroz saradnju Dis-patch kolektiva i kluba Drugstore. Od 3. do 5. jula, na lokaciji koja će biti prilagođena za održavanje ovakvog događaja i neophodnu infrastrukturu, publici će se predstaviti oko 20 domaćih i nekolicina izabranih inostranih izvođača.

 

 

 Techno zvezde na +++ (PlusPlusPlus) žurki!

Techno zvezde na +++ (PlusPlusPlus) žurki!