Home

VESTI

Techno After Hours @ Share

No Comments Najave

I ovog nedeljnog jutra provod se nastavlja u klubu Share, a gosti Techno after hours biće Mare Rejv Olupine i Sharky koji vas čekaju u nedelju 14. januara od šest ujutru!

Nakon 15 godina ispunjenog iskustva kao monitoring klaber techno scene i više od 10 godina miksovanja u ukupnom podzemlju MARE // REJV OLUPINE je odlučio da ode malo u javnost. Sve svoje slobodno vreme on daje uz muziku slušajući, prikupljanje i miksovanje. Mare je počeo kao čisto vinil techno DJ. Godinama je proširivao vidike na opremu i počeo je da miksuje različite stilove elektronske muzike, ali uvek drži na dobrom groove beat-u. On je deo predstojeće DJ grupe Beograda pod nazivom Rave olupine sa kojom je pravio underground žurke za 300 ljudi.

Sharky je odavno otkrio da je muzika njegova najveća strast, njegova prva iskustva bila su vezana za sviranje bubnjeve, što mu je pomoglo da razvije i usavrši osećaj za ritam i gruv. Međutim, 1989. godine je počeo da vrti ploče kao DJ u poznatom beogradskom klubu Mašinac, čija je publika kasnih 80-ih uglavnom bila fokusirana na hevi metal. Od tada, nastupao je u brojnim manjim klubovima i privatnim partijima u Beogradu. Eksperimentisao je sa različitim žanrovima i stilovima, kao što su metal, džez, bluz i Latino, pokušavajući da proširi svoje muzičke vidike. 2001. je svoj stil definitivno vezao za elektronsku muziku. Koristeći ranija iskustva, pronašao je vrlo specifičan način miksovanja i zvuk koji se može karakterisati kao varijacija između žanrova kao što su Minimal tehno, Break Beat i Deep House. Vrlo upečatljiv i poseban zvuk, zajedno sa čistom i duboko vođenom i razvijenom muzičkom pričom ispričanom pomoću razrađene i egzotične tehnike, doneo mu je veću popularnost.

Ulaz: 300 rsd