Home

VESTI

Talamasca, Mister Youth & Xsi

No Comments Najave

TalamascaPrvi maj,kao i za sve nas predstavlja potpuno opuštanje u prirodi sa onima koje volimo,a DEJAVU i SAVE THE RAVE su se potrudili da vam upotpune i praznično veče.

 
Kao prošle letnje sezone u bašti Sava Centra,tako smo se i početkom ove , potrudili da vam prezentujemo tri najveća imena MIND CONTROL-a :

TALAMASCA (Cedric Dassulle) , takodje poznat i kao Dj LESTAT , je projekat koji je zasnovan u Parizu 1992 godine.

 
Napravio je više od 150 traka i izdao šest albuma.

 

Prvi je izdat 2000.godine pod nazivom "beyond the mask",zatim sledi 2001. i album "Musica Divinorum",potom "Zodiac" 2003. pa "Made in trance" 2004. godine,onda sledi kulminacija 2007. uz album "Obsessive Dream" . A ovog puta nam dolazi na brod KOLOS ,tačnije 01.05.2010. uz pratnju projekta XSI ,sa kojima je 2009. izdao i naj noviji album pod nazivom "ONE".

 

 

Talamasca, Mr. Youth i XSI, brod Kolos, 1. maj
Talamasca, Mr. Youth i XSI, brod Kolos, 1. maj
 
 

XSI je Francuski projekat koji chine Dj BIO aka Jean-Marc SEGONDY & Dj SPAWN aka Barthélémy BAYONA. Jean-Marc je poreklom iz Pariza,dok je Barthélémy,sa Karibskih ostrva. Upoznali su se 2002. godine pod jako cudnim okolnostima u jednom Pariskom klubu gde su nastupali poznati artisti poput Duft Punk-a,Bob Sinclar-a i drugi… Posle godinu dana saradnje,počeli su praviti psytrance početkom 2003. Svoj prvi album pod nazivom "Warning Zone",izbacili su tek 2006. godine za MIND CONTROL records. Njihova internacionalna karijera prostire se od Japana,preko Brazila,Rusije ka Portugalu i stižu pravo u Srbiju i to po drugi put.

I naravno, Mr. YOUTH koji je definitivno novo oružije nove generacije Francuskih muzičkih producenata. Odličan projekat koji je prošlog leta ostavio mnoge fanove ovog zvuka bez daha.

Fasten your seatbelt, open your minds and get ready for this upcoming experience into the Full-On world!!!!!!!!!!
Karte su puštene u pretprodaju, početna cena karte 890 RSD. Broj karata po ovoj ceni je ogranicen.
Prodajna mesta:
Bilet Servis,Mamutmegastore, Tiket Service
Eventim-ova prodajna mesta u celoj Srbiji
Possitive-SD
Korisni Linkovi ::

www.mindcontrolrecords.com
www.myspace.com/cedtalamasca
www.savetheraveorg.rs
www.myspace.com/savetheraveorg
www.dejavu-web.com
www.myspace.com/dejavu_org
www.facebook.com/event.php?eid=10150114170595451&ref=ts

info::
063 167 83 51
064 239 64 01