Home

VESTI

Switch off Session’s, NS

No Comments Najave

Switch off Session's, NSClub Soul, Novi Sad, mesto koje polako pretenduje na presto elektronske andergraund scene kako Vojvodine tako i Srbije, sa lokacijom u samoj duši Novog Sada, u ulici Svetozara Miletića, ove subote 17.09.2009. nam predstavlja prvi u nizu SWITCH OFF SESSION's, mix progresivnog i deep zvuka od strane Mikaela Kanina, člana ekipe StereoBytez.

Mikael Kanin, momak koji je svoje detinjstvo proveo svirajući klasičnu muziku i odrastao među felom pozorišta i noćnih klubova, je najveći uticaj dobio upravo od strane svog oca koji je i sam bio DJ. Od svoje dvanaeste godine upleten u čarobni svet vinila i finih vibracija, nastavlja da gaji porodičnu tradiciju i nastupa kao najmlađi DJ "kluba M", koji je tada bio lociran u rodnom Šapcu. Kasnije odlazi u Nemačku gde upoznaje pravu bit Evropskog klabinga i po povratku u Srbiju donosi taj zvuk sa sobom.

StereoBytez je nova produkcijska ekipa na sceni elektronske muzike i sačinjena je od 3 dja /Stolle, Mikael Kanin, Igor D./ i čoveka koji stoji iza cele stvari – Stevana Petrovića. Upravo su izbacili svoj prvi singl "Summer nights" u tease verziji, koji je prethodnica njihova 3 paralelna projekta /lounge, club, progressive/ za koje očekujemo da će se pojaviti u toku prvog dela naredne godine.

 

Switch off Session's, NS

 

 

Od 2007. Godine ostvaruje saradnju sa DJ Stollom i uzima aktivno učešće u klabing sceni Srbije.
Svoj muzički ukus orijentiše ka club house, progressive i deep.
 
U toku prošle godine ovaj dvojac dolazi u kontakt sa mladim talentom, Igorom Davidovićem i nakon nekog vremena ideja o sopstvenoj produkciji prelazi u delo.

 

 

 

www.myspace.com/stereobytez

www.myspace.com/mikael.kanin