Home

VESTI

Svečano otvaranje LOFT-a!

No Comments Najave

Svečano otvaranje LOFT-a!LOFT, lociran na savskom pristaništu u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4, biće svečano otvoren u petak i  subotu, 6. i 7. decembra.

   

LOFT će raditi svakog četvrtka, petka i subote od 22h – a već u četvrtak, 12. decembra, na bini LOFT-a nastupiće Ida Prester, ovog puta kao Frau Casio, a u pitanju je najnoviji solo projekat poznate hrvatske pevačice! DJ podršku 12. decembra pružiće rezident DJ MKDSL i renomirani beogradski DJ Gordan Paunović.

   

Svečano otvaranje LOFT-a zakazano je za četvrtak i petak, 6. i 7. decembar od 22h – a već 12. decembra, premijerni četvrtak u LOFT-u proći će u znaku fenomenalne Frau Casio! U pitanju je novi muzički projekat na domaćoj klupskoj sceni. Kreator i vođa je Ida Prester, front-žena electro pop punk benda Lollobrigida. Uz matični bend koji svira disco punk, htela sam da napravim i jedan malo mračniji dance projekat. Frau Casio je zločesta seka Lollobrigide. Umesto gitara, šljokica i konfeta, Frau Casio se uvlači u tamu disko kluba i pravi rejv. Tehno, elektro i tvrđi beatovi uz ženski vokal live nateraće vas da se znojite i topite kao nekada! – ovako je Ida objasnila svoj novi solo-projekat. DJ podršku pružiće rezident DJ MKDSL i sjajni Gordan Paunović.

Inače – četvrtak u LOFT-u biće rezervisan za muzički program sa pretežno elektronskim žanrovima, a domaćin svakog četvrtka biće poznati beogradski DJ MKDSL uz gostovanje uglednih domaćih i stranih DJ-eva i muzičara. Podsećamo da zabava u LOFT-u počinje oko 22h, a budući da je četvrtak novi petak – žurka će trajati sve do jutra. Uskoro više detalja o muzičkom programu za petak i subotu.
 

 

 Svečano otvaranje LOFT-a!

Svečano otvaranje LOFT-a!

 

 

LOFT je udoban lounge bar i klub koji predstavlja pravo mesto uživanja za sve one koji nakon napornog radnog dana žele nešto ranije da započnu sa klabignom. Svakog četvrtka, petka i subote, vrata LOFT-a biće otvorena od 22h, kada započinje zagrevanje uz zavodljive lounge ritmove – a negde iza 23h posetioci će moći da opuste svoje kravate i poskidaju sakoe jer tada LOFT donosi pravu klupsku atmosferu! Muzički koncept na kojem će biti zasnovan program LOFT-a podrazumeva okupljanje iskusnih urbanih klabera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. Renomirani beogradski di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, biće ponosni rezidenti novog omiljenog mesta za izlaske. Pored muzičkog, program će biti obogaćen i drugim raznovrsnim sadržajima, performansima, modnim događajima, video radovima, instalacijama i izložbama. Uz vrhunsku uslugu i široku ponudu pića, koja će uključivati i premium brendove, u ponudi će biti i lagani obroci u obliku finger food-a. Bar će biti prepoznatljiv po koktelima, koji će uz standardne uključivati i vanserijsku ponudu, a posetioci LOFT-a moći će da uživaju i u proizvodima od kafe jednog poznatog italijanskog brenda.

Pogledajte video Frau Casio – Mlada: www.youtube.com/watch?v=x0ruhMfQ8d0

Lajkujte LOFT na Fejsbuku: www.facebook.com/loftbg
Pratite LOFT na Tviteru: www.twitter.com/loftbg
#loftbg

The LOFT
Karađorđeva 2-4
069.377.37.37
069.388.38.38