Home

VESTI

Sutra nastupaju svetske zvezde EDM-a!

No Comments Najave

Sutra nastupaju svetske zvezde EDM-a!Jedan od najvećih EDM događaja u Beogradu, Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister održava se sutra u Mikser House-u!
  
Karte su još danas u pretprodaji po ceni od 700 dinara, a možete ih rezervisati na 065/BANGING odnosno 065/2264464 i preuzeti u Mikser House-u tokom celog današnjeg dana do 20 časova. Na dan događaja biće poskupljenje, tako da požurite!
  

Zvezde ovog događaja biće dva mađarska DJ-a i producenta, David i Sullivan, koji čine StadiumX. Ovi sjajni momci su tvorci trake koja je zvanično najviše puštana od strane najvećih svetskih EDM zvezda na festivalu Ultra Music 2014 i koja je dobila nagradu za Platinum traku od izdavačke kuće Nicky Romera – Protocol Recordings. Poznati su i po svom remixu pesme “Lovers on the sun”, zbog kojeg su dobili veliku podršku David Guette.

Za sjajan provod pobrinuće se i Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell. Rezident DJ-evi Belgrade Banging-a su u proteklih godinu dana stekli veliku popularnost kod srpske publike. Njihov rad podržan je od strane svetskih imena kao što su Afrojack, Thomas Gold, Dannic, Max Vangeli, The Beatshakers i mnogih drugih.

 

 

 Sutra nastupaju svetske zvezde EDM-a!

Sutra nastupaju svetske zvezde EDM-a!

 

 

Rođendanski spektakl počinje u 22h sa nastupom Erick Kasell-a, koji će napraviti uvod u eksploziju energije. Nakon njega nastupiće Oakich, već dobro poznat po svom jedinstvenom stilu i koji će napraviti uvertiru za zvezde ovog događaja – StadiumX. Noć EDM-a zatvoriće Tom Gepard, koji neće dozvoliti da se odmorite do ranih jutarnjih časova.  

Požurite i obezbedite svoje mesto!

www.belgradebanging.rs