Home

VESTI

Susret stare i nove DJ škole!

No Comments Najave

Susret stare i nove DJ škole!Susret stare i nove škole ovog vikenda u Novom Sadu! Kažu kada stara škola upozna novu školu i obrnuto – nastaje magija. Kako u životu, tako i u muzici.

 

Iskustvo + nov pristup klabingu je nešto što uvek treba pozdraviti. Tako da je u vidu stare/nove škole, novosadski The End klub pripremio dve posebne večeri Feel The Beat (ovog petka) i Know Thyself 3 (ove subote).

   

10.11.2017. – Feel The Beat

Sead Nunić aka Sead Lee, momak iz Šapca, u svetu elektronske muzike je od 1998. godine. Posle prvog partija u klubu Industrija ’99. upoznaje sastav TTP na čelu sa Markom Nastićem gde postaje očaran gramofonima i miksanjem. Iste godine organizuje svoju prvu žurku u Šapcu i tada počinje njegovo putovanje. Muzika koju najviše voli da vrti je Techno u kombinaciji sa Tech House-om. Voli da eksperimentiše, tako da u njegovim setovima možete čuti fuziju više pravaca upakovanih tako da stvaraju finu i dinamičnu klupsku vožnju. Delio je mix pult sa velikim brojem kako naših vodećih DJ-eva, tako i sa inostranim imenima. Najveću ekspanziju doživljava od 2014. do 2016. godine u Novom Sadu. Od 2014. počinje da pušta i progressive, tech i deep house pod imenom John Lukas. Ovog petka predstaviće “Feel The Beat” koncept sa DJ Chrono-om.

 

 

 Susret stare i nove DJ škole!

Susret stare i nove DJ škole!

 

 

Chrono je DJ i producent nove generacije koji nam dolazi iz Subotice. Muzičkom produkcijom se bavi od svoje 15. godine, a u DJ pult ulazi u svojoj 18. godini. Karijeru je započeo kao progressive DJ da bi se kasnije prebacio u deep i tech vode i tu se zadržao. 2007. se pridružio organizaciji “Progressive Passion” gde organizuje žurke, uglavnom na otvorenom, ali i u klubovima, i vrti sa kolegom Ascaloon-om. Nastupao je u Srbiji, regionu, ali i u Sloveniji, Slovačkoj, Holandiji, Grčkoj, Malti… DJ pult je delio sa domaćim i stranim kolegama – Fabio Florido, Jay Lumen, Mihai Popoviciu, Terry Francis, Nastia, Billy Nasty, Mladen Tomić, Siniša Tamamović, Marko Nastić, Dejan Milićević…

Pored DJ-inga aktivno se bavi i produkcijom, a njegove kreacije vrteli su – Richie Hawtin, Marco Carola, Stefano Noferini, Nick Warren, itd. Njegove radove možete preslušati ovde.

 

Feel The Beat @Facebook Event

 

 

Susret stare i nove DJ škole!

Susret stare i nove DJ škole!

 

 
11.11.2017. – Know Thyself 3

Know Thyself – The Original Desire Of First Being je treća u nizu žurki ovog koncepta u The End-u. Ako je suditi po posećenosti i pozitivnoj energiji koja je vladala dancefloor-om prethodna dva puta očekuje nas još jedna odlična noć. Ekipa DJ-eva bazirana na tech house zvuku, tri gradska mađioničara – Stefano Pannonian, Mrvica Jr. i 2much. Imaju težak zadatak – nadmašiti uspeh bez oslanjana na treću sreću.

Stefano Pannonian je rastao uz muziku Jean Michel Jarre-a, a sve zahvaljujući njegovim roditeljima. Clubbing kulturu upoznaje veoma mlad, a u DJ vode ulazi 2016. Ubrzo postaje rezident kluba The End, kao i The End Terrace-a (letnje varijante kluba). Ljubitelj je extended setova, tech house zvuka, a dok radi muzika izlazi iz sva 4 kanala na mikseru što publiku oduševljava.

2much je još jedna mlada nada domaće scene. Početkom ove godine beleži svoj prvi DJ nastup i to kao techno DJ. Ubrzo se okreće ka groovy tech house-u i planira da u tom žanru ostane i nastavi da ga istražuje. Nastupao je po Novom Sadu i okolini, a preko leta u The End Terrace-u na Ribarcu i The End klubu.

 

 

Susret stare i nove DJ škole!

Susret stare i nove DJ škole!

 

 

Mrvica Jr. u muzičke vode ulazi kroz eksperimentisanje sa instrumentima. Kao i Stefano Pannonian DJ karijeru započinje 2016. dok široj masi postaje poznatiji učestvovanjem na “Topljenje” DJ konkursu ove godine gde osvaja drugo mesto. Gostovao je na “Belgrade Afterhours” žurci koju organizuju naši poznati afteraši Mancha & MarkPanic.

Ulaz će se naplaćivati 300 dinara, a spisak gostiju važi do 01h!

Know Thyself 3 @Facebook Event

Osobama mlađim od 18 godina ulaz u klub nije dozvoljen!

The End Night Club @Facebook