Home

VESTI

SuperSizeMarathon

No Comments Najave

Flešbek u Kinoteci SuperSizeShe sa ponosom najavljuje SuperSizeMarathon-malu seriju koncerata u septembru i oktobru.

Tu je 5 bendova iz 4 zemlje, 3 kontinenta i krajnje šarenolikog žanrovskog usmerenja. Sve to naravno uz podršku lokalnih muzičara i saradnju sa Kulturnim centrom Grad.

 

Bendovi koji će nastupiti su: Carusella (Tel Aviv), Temple Of The Smoke (Beograd), Chad Valley (Oxford), Khuda (Leeds)…

 

Tu su još i The Schtrebers (Beograd), Belgrade Noise (Belgrade), Lula Mae (Beograd), Bernays Propaganda (Skoplje), Threesome (Beograd), Kriške (Beograd), The Pharmacy (New Orleans), Tough Guys of America (Beograd), 36 Daggers (Beograd).

 

Komplet karata za celu seriju koncerata bice u prodaji u KC Grad od 10. septembra i dostupan sve do prvog koncerta u seriji – 18. Septembra. Cena kompleta je 1000 dinara, dok ce pojedinacne karte u pretprodaji moci da se nadju na istom mestu i kostace 300 dinara. Sve karte ce na dane koncerata biti 400 dinara.

 

 

Pharmacy Press

Pharmacy Press

 

 

 ——————————————–

18/09/2010
KC Grad
21h

Carusella (Tel Aviv)
Temple Of The Smoke (Beograd)
The Schtrebers (Beograd)

 

Carusella je garažni rok duo iz Tel Aviva nastao krajem 2007. kao saradnja Tamar Aphek i Guy Shechter-a kao neka vrsta kulminacije njihovog prisustva na izraelskoj indie sceni.

 

 ——————————————–

21/09/2010
KC Grad
21h

Chad Valley (Oxford)
Khuda (Leeds)
Belgrade Noise (Belgrade)
Lula Mae (Beograd)

Chad Valley je Hugo Manuel – momak koji je kroz bend Jonquil poslednjih par godina gradio svoje ime na nezavisnoj muzičkoj sceni Velike Britanije. Sva pažnja muzičke štampe koju je Jonquil dobio kao i turneje sa veličinama poput Foals ili Bombay Bicycle Club Huga očito nisu zadovoljile, pa je i svojim solo projektom krenuo putem koji ga, kako sad stvari stoje, može odvesti i par koraka dalje.
 
 

 

Bernays Propaganda

Bernays Propaganda

  

 

 ——————————————–

 09/10/2010
KC Grad
21h

Bernays Propaganda (Skoplje)
Threesome (Beograd)
Kriške (Beograd)

Ako je neko dobar primer koliko daleko možete otići kao indie bend iz male zemlje na Balkanu onda su to zasigurno Bernays Propaganda iz Skoplja. Računica je jednostavna – 3 i po godine postojanja, dva LP izdanja (Moonlee Records), 3 evropske turneje i brojka od ukupno 173 koncerta na koju slobodno možete dodati još neki broj jer je četvrta turneja u toku. Sve to začinjeno nedavnim nastupom na Exit Main Stage-u na kome su iste večeri nastupili Klaxons i Roykssop.
 
 

——————————————–

17/10/2010
KC Grad
21h

The Pharmacy (New Orleans)
Tough Guys of America (Beograd)
36 Daggers (Beograd)

Prvi dani benda The Pharmacy vezuju se za sam početak novog milenijuma. Scott Yoder i Brendhan Bowers tada su kao klinci pravili buku po garažama i omladinskim centrima predgrađa Sijetla.