Home

VESTI

Summer Stage BitefArtCafe produženi vikend

No Comments Najave

Summer Stage BitefArtCafe produženi vikendSUMMER STAGE BitefArtCafe se ovog leta, svake srede, pretvara u plesnu salu gde možete pokazati svoje najnovije pokrete, ili naučiti salsa korake uz nekoga ko je već iskusni “salsero”.

     

Salsero ili ne, nije ni bitno. Bitno je da ples nosite u sebi, a baš ova sreda je trenutak da zađuskate i ne prestanete čitave večeri. Razlog nije potreban, jer život je karneval .
   

Massimo Savić    

Summer Stage BitefArtCafe. četvrtak 27jun     

Massimo Savić, umetnik posebnog senzibiliteta, iznova se vraća u SUMMER STAGE BitefArtCafe.
Unikatni vokalista, za koga kažu da je možda poslednji džentlmen na muzičkoj sceni, podsetiće vas na svoje stare hitove, ali će podeliti sa vama i svoje najnovije pesme.

Ovaj zaista poseban događaj održaće se 27.6. u prostoru kluba SUMMER STAGE BitefArtCafe na Kalemegdanu uz podršku Staropramena.

 

 

 Summer Stage BitefArtCafe produženi vikend

Summer Stage BitefArtCafe produženi vikend

 

 
St. Louis- po prvi put na letnjoj sceni

 

PETAK 28.6. Summer Stage BitefArtCafe

St. Louis svi dobro znate iz zimskog BitefArtCafea! Ovog petka, po prvi put su na letnjoj bini i mi jedva čekamo da čujemo njihov repertoar u ovom prostoru, jer je za njega idealan!

Oni su bend koji od klupske svirke pravi koncert. Ako želite da čujete kako Valerie i Only girl zvuče kada ih izvodi muški vokal, trubu u najneobičnijim aranžmanima, perkusije čiji ritam oduzima kontrolu nad kukovima, repertoar koji je osveženje na našoj klupskoj sceni, vidimo se u petak.

 

 

 Summer Stage BitefArtCafe produženi vikend

Summer Stage BitefArtCafe produženi vikend

 

 

PERPETUUM MOBILE
SUBOTA 29.6. Summer Stage BitefArtCafe

Njihov repertoar obuhvata najveće hitove! Vozaće vas od popa i roka osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, artista kao što su Lady Gaga, David Guetta pa sve do novih hitova poput Try i Locked out of Heaven!

Hit za hitom. Cele noći. Nema stajanja.

Najbolji provod u gradu
Na najlepšem mestu u gradu!
Znate gde je dobro!
Mi smo Vaš
Summer Stage BitefArtCafe

Info / reserve
063.594.294
063.594.054
011.3229.822

Web:
www.bitefartcafe.rs
www.facebook.com/bitef
www.twitter.com/BitefArtCafe