Home

VESTI

Summer Stage BitefArtCafe otvaranje

No Comments Najave

Summer Stage BitefArtCafe otvaranjeSummer Stage, letnji prostor kultnog beogradskog kluba BitefArtCafe, koji se nalazi na teniskim terenima Kalemegdana, zvanično će otvoriti 7. sezonu u petak i subotu (6. i 7. juna).
  
Klub koji je poznat po živoj svirci će tako i započeti letnju sezonu, nastupima dva benda koji koji spadaju u najbolje klupske bendove u zemlji. Goste koji odluče da letnju scenu posete u petak, na nogama će držati repertoarski najveseliji bend, St. Louis, dok će u subotu pažnju gostiju zaokupiti uvek dobro raspoloženi Perpetuum Mobile bend, a kako je u pitanju otvaranje, goste očekuje i par iznenađenja.
 

#SelfieBitef je ime 7. letnje sezone koja dosnosi pregršt novina kada su koncertni program i događanja u klubu u pitanju ali i par promena u samom klubu. Ovog leta će gosti Summer Stage-a moći da uživaju u renoviranom, vizuelno i funkcionalno poboljšanom klubu, a sve u cilju boljeg provoda i komodita gostiju.

Moto kluba idalje ostaju najkvalitetnije žive svirke u gradu, a petkom zadržavamo proverenu formulu, stand up komedija + svirka= dobar provod.

 

 

 Summer Stage BitefArtCafe otvaranje

Summer Stage BitefArtCafe otvaranje

 

 

U planu su i različite aktivnosti u vezi sa temom sezone, koje će dodatno animirati posetioce kluba na Kalemegdanu.

Mi smo Vaš
Summer Stage BITEFARTCAFE

063.594.294
063.594.054
011.3229.822

www.facebook.com/summerstagebelgrade
www.bitefartcafe.rs
www.facebook.com/bitef
www.twitter.com/BitefArtCafe