Home

VESTI

Subota u znaku mode i muzike u Mikser House-u

No Comments Najave

Subota u znaku mode i muzike u Mikser House-uU subotu od 13 časova u Mikser House-u počinju dva uzbudljiva događaja – predstavljanje nove kolekcije majica Futro Classic i Futro Kids, jednog od naših najpoznatijih dizajnera – Slavimira Stojanovića, i Record Store Day, globalni “praznik” koji u ljubavi prema muzici spaja fanove, muzičare i nezavisne radnje diskova i ploča, a koji, jedini u Srbiji, organizuje Gooda Shop, u okviru Mikser Shop-a.

   

Posetioci će moći da kupe raritetna izdanja ploča i CD-ova, ali i da uživaju u nesvakidašnjem muzičkom programu, jer će za DJ pult, već od 14 časova stati: Rambo Amadeus, Gorica Nešović i Dragan Ilić, Vasil Hadžimanov, Željko Kerleta, Spacewalker, Slobodan Nešović Loka, i drugi kolekcionari ploča i ljubitelji dobre muzike. Ulaz je slobodan.
  

Originalni beogradski lifestyle brend Futro, je odnedavno u Mikser House-u. Najbolje prodavani modeli su na ovaj način dobili šansu da se ponovo nađu pred publikom u novom, restilizovanom i poboljšanom obliku, u vidu nove kolekcije Futro majica, koja se sastoji iz dve linije: Futro Kids, za uzrast od 2 do 12 godina i Futro Classic za žene i muškarce. Slavimir Stojanović će u 13 časova lično predstaviti kolekciju u Mikser House-u.
 
Već sedam godina, svake treće subote u aprilu, širom sveta se slavi Record Store Day, dan koji ujedinjuje muzičare, nezavisne muzičke radnje i ljubitelje muzike. Diskofili iz Srbije će u subotu u Mikser House-u moći da po najpovoljnijim cenama nabave retka izdanja najvećih svetskih muzičara i bendova na CD-u i vinilu, a mnoga od njih su objavljena samo ovim povodom u ograničenom tiražu.

Muzički program počinje u 13 i 30 nastupom benda Sinestezija, koji će u akustičnom maniru odsvirati hitove s albuma ‘’Šminkanje stvarnosti’’. A zatim sledi DJ program  za pamćenje. Svoje omiljene ploče i CD-ove će puštati: Rambo Amadeus, Gorica Nešović i Dragan Ilić, Vasil Hadžimanov, Željko Kerleta, Spacewalker, Slobodan Nešović Loka, i drugi kolekcionari ploča i ljubitelji dobre muzike.

 

 

 Subota u znaku mode i muzike u Mikser House-u

Subota u znaku mode i muzike u Mikser House-u

 

 

U večernjim časovima nastupaju: Eeva, Cantwait,  Mirko iz Rare-a, Vox Populi, Sharks, Snakes & Planes i Sinestezija.

 

Ulaz je slobodan.

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.