Home

VESTI

Subculture weekend u klubu Tube 2. i 3. maja!

No Comments Najave

Subculture weekend u klubu Tube 2. i 3. maja!Klub The Tube je zatvorio svoju sedmu klupsku sezonu, ali će tokom sledeća dva vikenda biti domaćin dvodnevnim žurkama – SUBCULTURE WEEKEND (2. i 3. maj) u organizaciji Jungle Tribe-a kao i DIRTY FEST (9. i 10. maj) koji organizuje Dirty Bookings.
 
Nakon fantastične žurke pred više od 2 000 ljudi na festivalu moderne nemačke umetnosti „Berlinski Zid“ u KPGT-u početkom aprila, Jungle Tribe nastavlja u istom duhu i vodi vas na besplatan SUBUCULTURE WEEKEND u klubu Tube!
 

SUBCULTURE WEEKEND je bass & techno žurka koja će trajati dve noći zaredom, a ima za cilj da još jednom okupi ljubitelje kvalitetnog underground zvuka  i ponovi sjajnu atmosferu sa „Berlinskog Zida“. Kao i tokom ovog festivala  kada je muzika bila raspoređena na dve bine – Techno i Drum’n’Bass stejdževi, tokom SUBCULTURE vikenda žurka je podeljena na BASS NIGHT (petak 2. maj) i TECH NIGHT (subota 3. maj).

Na lajnapu u petak 2. maja nalaze se BASS NIGHT DJevi: FLETRIC, CODEX i REBEL B, dok u subotu na TECH NIGHT-u nastupaju MANCHA, VID MARJANOVIĆ b2b FLOAT i ANTRAX.

 

 

 Subculture weekend u klubu Tube 2. i 3. maja!

Subculture weekend u klubu Tube 2. i 3. maja!

 

 

Ulaz je besplatan!

Vikend kasnije u Tjubu se održava DIRTY FEST, kada će  tokom gotovo 48 sati žurke nastupiti preko 15 DJeva.

Potražite The Tube na Facebooku, Twiitteru i Instagramu, a svoje najdraže klupske trenutke tagujte sa #TheTubeBg!