Home

VESTI

Stub francuske tehno scene u Drugstore-u

No Comments Najave

Pravac sa pročelja francuske tehno scene, među zidine Drugstore bašte u petak 22. juna 2018. dolazi Antigone.

Osim značaja koji zahteva da ga dobar deo Drugstore publike prati u stopu, ambicija ovog producenta znači takođe želju da bude prepoznat kao jedan od stubova tehno scene u Beogradu. Njegovo ime je Antonin Jeanson i jedan je od inostranih DJ-eva koji Drugstore bez poštede tretira kao svoju kuću.

Poslednji put je nastupio u katedrali u oktobru prošle godine, suočavajući nas sa majstorskim celovečernjim iskustvom, kakvo nije dozvoljavalo razmene komentara u toku večeri. Na kraju tada predstavljenog seta, među mnogobrojnom publikom koja je nežno vraćena tišini u već kasnim jutarnjim satima, čulo se mnoštvo komentara. Slikovit, a sažet opis glasi: Antigone je održao čas muzičkog.

I am still on a little cloud from last week-end, which Was definitely one to put in the book. At first Sarajevo with the Decibel crew :everything was so well organised and the crowd was so perfect. Then Saturday for my first all night at Drugstore Beogradthose 9h of set just felt to short. Much love this club and the people behind it 🔥❤️🔥

Gepostet von Antigone am Dienstag, 31. Oktober 2017

Njegova ambicija da u rustičnom ambijentu Drugstore Garden-a napravi celovečernji spektakl rezultovaće još jednim svedočenjem njegovoj neumornoj kreativnoj produktivnosti.

U petak 22. juna, Drugstore bašta se sprema za doživljaje poput ekvilibrične harmonije života u antičkoj Tebi, ili poput intenzivnih borbi koje su se vodile za prevlast nad ovakvim mestom. Ili pak nešto između, i to zavisno od dela večeri.

Gostoprimljivo ćemo točiti vino, iako ne sumnjamo u Antoninovu izdržljivost. Ostali su zamoljeni da prisustvuju i sami dožive vrhunski poredak harmonije i ritma. Pratite pripreme za ovaj celovečernji događaj na Facebook-u.

Više o Antigone na njegovim profilima:
www.residentadvisor.net/dj/antigone
www.soundcloud.com/antigone
www.discogs.com/artist/Antigone

 

 

Tags: ,