Home

VESTI

Španski tehno mag konačno u Beogradu!

No Comments Najave

Španski tehno mag konačno u Beogradu!Paco Osuna zatvara Barutanu! Španski tehno mag konačno u Beogradu! U petak 30. septembra u Beograd stiže Paco Osuna i ujedno zatvara najurbaniiji kutak Kalemegdana.
 

Sa karijerom dužom od 20 godina Paco Osuna definitivno je jedan od najvećih imena muzičke industrije i svetske scene elektronske muzike.
  

U 2006. godini pokreće svoju, sad već daleko priznatu etiketu Mindshake, a iste godine otvara i Club4 u Barseloni koji se brzo nametnuo kao vodeće mesto i sinonim dobrog provoda. Sa svojom studijskom produkcijom stalno se razvijao i vremenom izgradio jedinstveni muzički stil kao zaštitni znak. Maštovito spajajući najčistije zvuke tehna sa karakterističnim bitovima dipa i darka stvorio je prepoznatljiv i unikatan zvuk i tako postao miljenik publike širom sveta. Njegova dobro poznata energičnost na live nastupima i atmosfera koju stvara svojim besprekorinim setovima su razlozi zašto beogradska publika ne može da iščeka petak.

 

 

 Španski tehno mag konačno u Beogradu!

Španski tehno mag konačno u Beogradu!

 

 

Paco Osuna je nagradjivani DJ i producent sa nekoliko prestižnih priznanja u Španiji: Najbolji izvodjač, Najbolji Tehno DJ i DJ godine. Najbolji producent i Najbolji Remiks: Plastikman-Ethnics (DJ MAg Sp 2011)
 
Ovog petka u velikom stilu zatvaramo Barutanu sa Paco Osunom i adekvatnom domaćom podrškom Leom Dobričić, Markom Milosavljević I DBDZ kolektivom. Karte za ovu žurku koja se ne propušta možete kupiti u pretprodaji po ceni od 900 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Požurite, karata nema još mnogo a na ulazu cena će biti znatno veća.