Home

VESTI

Soulful house trio Tortured Soul u Beogradu!

No Comments Najave

Soulful house trio Tortured Soul u Beogradu!Poznati soulful house trio, Tortured Soul, konačno stiže u prestonicu i poznati beogradski klub koji neguje živu muziku, Summer Stage BitefArtCafe 19.7.
  
Pre nego što su DJ-evi evoluirali u globalne superzvezde, muzičari su nosili štafetu. Tortured soul ne pokušava namerno da promeni logiku electronik dens muzike svojim muzičkim umećem, ali su živi dokaz da se ova muzika može osloboditi iz DJ pulta i preneti na LIVE svirku.
  

Za ovu njujoršku senzaciju kažu da predstavlja budućnost house muzike! Bend je sastavljen od tri različite muzičke individue koji u svoj zajednički projekat unose naizgled nespojive muzičke elemente, od kojih stvaraju nešto apsolutno vizionarsko. Kombinuju staro i novo, soul, jazz, funk, pop, house… Stvarali su pod uticajem Prince, Heatwave i Kool & The Gang, unoseći individualne karakteristke sva tri člana benda.

Sada već poznati na svim kontinetima, Tortured Soul učestvuje na najpoznatijim svetskim festivalima i skuplja pohvale umetnika kao što su Barry Manilow i Lanny Kravitz. Zanimljivo je da se njihova muzika koristi kao soundtrek u buticima širom sveta, kao što su Gap, American Eagle Outfitters i Hollister.

 

 

 Soulful house trio Tortured Soul u Beogradu!

Soulful house trio Tortured Soul u Beogradu!

 

 

Karte se mogu kupiti svaki dan u Summer Stage BitefArtCafe klubu od 8-22h. cena je 700rsd u donjem delu kluba I 1000rsd u gornjem delu kluba.

FBevent: www.facebook.com/events/468926263181516

BitefArtCafe FB page: www.facebook.com/bitef