Home

VESTI

SLAM zatvaraju jesenju sezonu Lucky Records žurki

No Comments Najave

SLAM zatvaraju jesenju sezonu Lucky Records žurkiJesenju sezonu Lucky Records žurki, tradicionalno podržanih od strane Heinekena, zatvoriće škotski duo SLAM koji će se nastupiti u subotu, 20. decembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3.
   
Postoji nekoliko imena na elektronskoj muzičkoj sceni koja se ne moraju predstavljati. Nakon više od 25 godina karijere, škotski dvojac SLAM je jedno od njih. Ova godina jedna je od najdinamičnijih u njihovom radu.
  

Peti album SLAM-a „Reverse Proceed“ najavljen kao najbolji materijal do sada, objavljen u oktobru, pokazao je još jednom zašto su ovi legendarni producenti i dalje važan deo elektronske muzike.

 

Davne 1991. godine, osnovali su „Soma Records“ lejbl, na kome se mogu naći materijali Daft Punk-a, Silicone Soul-a, Funk D'Void-a, Alex Smoke-a, Gary Beck-a i mnogih drugih. Pored rada na sopstvenoj etiketi, koja je nedavno objavila svoje 400-to izdanje, ovaj dvojac producira muziku za Figure, Drumcode, Bek Audio i Paragraph imprints. Pre dve godine, počeli su sa emitovanjem Slam Radio podkasta, koji okuplja neke od najboljih svetskih tehno DJ-eva.

Našoj publici hrvatsku elektronsku scenu predstaviće DJ i producent Edy C. Od 2007. godine, vlasnik je digitalne etikete „Decoded Records“, koja je orjentisana ka tehno zvuku. Pored gostovanja po regionu, nastupao je u Španiji, Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj. Izdvajaju se nastupi na Exit Festivalu, hrvatskom Electro-Funk-u i na splitskoj Rivi pred 20 000 ljudi.

 

 

 SLAM zatvaraju jesenju sezonu Lucky Records žurki

SLAM zatvaraju jesenju sezonu Lucky Records žurki

 

 

Uz zvezdu večeri, a ispred Lucky Light Records-a nastupiće beogradski producent i DJ Speedy koji će raditi back2back sa Goranom KANom aka Kerkezom, jednim od vodećih makedonskih DJ-eva i producenata. Njegova izdanja našla su se na brojnim etiketama: Primal Force, SAF, Minisketch, Impact Mechanics, Flux, Logos, Artefact, Soul Access i Q Records. Za warm up zadužan je DJ Adwarf iz Novog Sada.

 

Heineken, vodeći svetski premium brend svojom kampanjom “Dance More, Drink Slow” i ovog puta poziva na odgovornu konzumaciju. Uz poruku "Enjoy Heineken Responsibly", Heineken podseća ljubitelje elektronske muzike da na podijumu više plešu i sporije piju.

Ograničeni broj ulaznica za Lucky Records party uz podršku Heinekena, je u prodaji po promotivnoj ceni od 690 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.