Home

VESTI

Silicone Soul ponovo u Beogradu!

No Comments Najave

Silicone Soul ponovo u Beogradu!Ovo je četvrta ovogodišnja žurka iz serijala Red Bull Music Academy radio night, u okviru koje nastupaju dva beskrajno simpatična momka iz Škotske – Craig Morrison i Graeme Reedie, odnosno Silicone Soul.

Svojim dosadasnjim nastupima u Beogradu, Silicone Soul stekli su ogromnu armiju obožavalaca i napravili formulu koja već godinama, sa uspehom “razvaljuje” plesne podijume gde god se pojave, u klubovima širom sveta.

 

Silicone Soul su poseban fenomen na svetskoj muzičkoj sceni, pre svega zbog svoje velike predanosti poslu disk džokeja, euforičnim zabavama koje kreiraju, ali i zbog muzičke orginalnosti koja ih čuva od zapadanja u klišee.

Njihov muzički set se zasniva na tvrđem house – techno mixu, uz izlete u deep, emotivne i psihodelične sfere. Uvek su spremni da iznenade i sebe i publiku – jednom nogom u undergroundu, odakle dolazi najuzbudljivija muzika, drugom nogom u sferi svojih hitova, koje često remiksuju.

Njihov ponovni dolazak u Beograd, 4 decembra u KPGT garantuje vrhunsku house zabavu. Uživajmo!

Karte za ovo dešavanje mogu se nabaviti na prodajnim mestima: Bilet Servis, SKC, Dom omladine, Eventim i Gigstix po ceni od 700 dinara.

 

 
Silicone Soul u KPGT-u!
Silicone Soul u KPGT-u!
 

SILICONE SOUL

04.12.2011. KPGT, Beograd

 

Podrška:

DJ Alexandar,

DJ Fakir