Home

VESTI

SevdahBABY & PeDJa at Byron Bar

No Comments Najave

SevdahBABY & PeDJa at Byron Bar

SevdahBABY & PeDJa + special guest – Lou Benny Live @ Byron Bar (Proslava pobede pesme Yo!hambin 91 i izbor za najbolje Alf šiškice !)

Jedan od najperspektivnijih producenata na domaćim prostorima, Milan Stanković a.k.a. SevdahBABY zajedno sa Lou Benny- jem, nastupiće u petak 19.02. u Byron baru. Po izboru posetilaca web portala "Popboks" pesma Yo!hambin 91 izabrana je za domaći singl 2009. godine, te ćemo tim povodom napraviti žurku proslavu u Byron Baru u kome je ova pesma već par meseci omiljeni deo SevdahBABY DJ seta.
 
Takođe, održaće se prvi beogradski izbor za najbolje Alf šiške —> nagrada -Yo!hambin 91 majica !! 

 

 

SevdahBABY & PeDJa at Byron Bar
 SevdahBABY & PeDJa at Byron Bar
 
Iza pseudonima sevdahBABY stoji umetnik koji istražuje upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije u kontekstu savremene elektronske muzike, od broken beat i 2step eksperimenata, sve do čistih klubskih ritmova i elektro-pop songova. On se ne boji mešanja te dve muzičke kulture, ne boji se optužbi za jeres ni od jedne ni od druge publike: ljubitelja folk muzike sa jedne i predstavnika urbane, klubske kulture na drugoj strani. On snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i američki blues, ili brazilska tristessa.
 
Kao sevdahBABY DJ, Milan Stanković je nastupao od 2007. u brojnim klubovima u Beogradu (uključujući i najpopularnije medu njima, kao na primer “Plastik“,“Exile“,“Apartman“), Novom Sadu, Kraljevu i Nišu. Nastupao je i na prestižnom EXIT festivalu u Novom Sadu 2007. i 2009. godine.
 
Dj support…..peDJa  &  Ann D
 
Byron DJ bar je smešten u samom srcu Dorćola, u ulici Rige od Fere br.16
Očekuje Vas izuzetna ponuda pića, posebno raznovrsnih koktela koje za Vas pripremaju profesionalni barmeni. Uz prijatno osoblje i pristupačne cene, moći ćete da uživate u dobroj muzici za koju su zaduženi gore pomenuti izvođači.
 
Start 21h
Happy hour od 21-22h / Sva žestina 99din!
Vidimo se !
 
—ULAZ BESPLATAN—
 
Info line-rezervacije
065/45 65 903