Home

VESTI

Sensation se vraća u Beograd 12. maja!

No Comments Najave

Sensation se vraća u Beograd 12. maja! Sensation se vraća u Beograd 12. maja, ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom Innerspace.

Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena. Prvi Sensation u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje.

 

Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.

 

Ekskluzivna pretprodaja ulaznica počinje u subotu 28. januara od 15 časova i trajaće do 5. februara na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regionu, kao i na sajtu www.tickets.rs. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 6000 dinara, odnosno 59,50 evra.

Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 6. februara, od 10 časova pre podne na sajtu sensation.com.

 

 Sensation

Sensation

 

 
Sve informacije o Sensation spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama:  www.sensation.com , www.ig-see.com , www.facebook.com/sensation.serbia , www.youtube.com/SensationBelgrade , www.twitter.com/SensationSerbia .

Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde. U produkcijskom smislu Innerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti.

 

 

 

Sensation