Home

VESTI

Seljačka buna, Consecration & Hesus Attor ovog vikenda u Gun Clubu

No Comments Najave

Seljačka buna, Consecration & Hesus Attor ovog vikenda u Gun Clubu Gun Club Vas poziva da vikend provedete u Miloša Pocerca 10!

"Seljačka Buna" nastupiće u subotu 17. novembar 2012. god. sa početkom u 21:30h. U nedelju 18. novembra 2012. god. u Gun Clubu nas očekuju dva benda: riječki "Hesus Attor" i beogradski "Consecration", sa početkom u 21:30h.

Cena ulaznice za subotu 17. novembar, je 200 dinara, a za subotu 18. novembar 400 dinara.

 

"Seljačka Buna" poziva sve Bunarike i Bunare da im, posle duže pauze, pridruže na spektakularnom nastupu najavljenom za subotu 17. novembar

"Poselo neviđenih razmera desiće se u klubu Gun, gde smo imali i veliki koncert za Dan žena, 8. mart. Svirku će upriličiti i naši prijatelji iz bendova Testosteron i Gnjile. Dođite na opšte veselje za male pare!", jasno i glasno pozivaju članove Seljačke bune sve ljubitelje dobre subotnje koncertne zabave.

Cena ulaznice je, kako sami kažu, prava sitnica – jedna Nadežda Petrović (200 dinara)

 

 

 Seljačka Buna

Seljačka Buna

 

 

Dva benda sa Geenger Records etikete, riječki Hesus Attor i beogradski Consecration, nakon nekoliko godina ponovo planiraju da zasviraju zajedno – u nedelju 18. novembra u beogradskom Gun Clubu.

Povod za ponovno druženje je najava novih albuma oba benda koji će izaći tokom 2013. godine, a publika Gun Cluba će biti u prilici da se upozna sa njihovim novim pesmama i na najbolji mogući način doživi atmosferu predstojećih izdanja.

Muzičari poručuju: "Pripremite svoju glavu za novi zvučni napad iseckanih i bizarnih Riječana Hesus Attor, i prijatnu psihodeličnu post rock vožnju beogradskih Consecration".

 

 Consecration

Consecration

 

 

Ulaznice će moći da se kupe po ceni od 400 dinara na veče koncerta na ulazu u klub.