Home

VESTI

Sedmi rođendan Kišobrana!

No Comments Najave

Sedmi rođendan Kišobrana!U subotu, 5. decembra u Domu omladine Beograda Kišobran kolektiv proslaviće sedam godina rada. Program počinje od 23h i obuhvata 3 celine.

   

U sali Amerikana biće Kišobran žurka, u malom klubu nastupa DJ Kristijan Molnar, a hol između sala služiće kao prostor za odmor i sitna iznenađenja. Kišobran VJ tim će i ovoga puta biti zadužen za izmenu scenografije prostora Doma omladine Beograda, dajući mu potpuno drugačiji ton u toku rođendanske noći.
  

Rođendan kolektiva je dobra prilika za sumiranje utisaka u protekloj godini jer se i sam dešava na njenom kraju. Tako ćemo se sa svim gostima prisetiti svih ovogodišnjih žurki, koncerata, radionica i ostalih sadržaja održanih ove godine.  Ove godine održano je 16 Kišobran žurki u 7 gradova, 24 koncerta izvođača iz 9 zemalja, 6 radionica, i bezbroj muzičkih i video podrški koncertima i festivalima.

 

 

 Sedmi rođendan Kišobrana!

Sedmi rođendan Kišobrana!

 

 

Ovoga puta, umesto karata u prodaju puštene su Kišobran narukvice koje se mogu nabaviti u pretprodaji u kafeu Šikarica svakog dana od 10.00 do ponoći po ceni od 200 dinara. Narukvice se mogu nabaviti po istoj ceni i na dan žurke, dok će na samom ulazu koštati 300 dinara.

 

 

 Sedmi rođendan Kišobrana!

Sedmi rođendan Kišobrana!

 

 

Sedmi Kišobran rođendan
Subota, 5. decembar 2015. godine
Dom omladine Beograda
start: 23.00
Sala Amerikana: Kišobran žurka
Mali klub: DJ Kristijan Molnar
Hol: specijalno rođendansko iznenađenje
Narukvice u pretprodaji u kafeu Sikarica, Skadarska 22: 200 dinara.
Narukvice na vratima: 300 dinara.

www.kisobran.org

www.facebook.com/kisobranorg
www.mixcloud.com/kisobran