Home

VESTI

Sebjak na “Beck’sperience-u”!

No Comments Najave

SebjakPred nastup zvezde večeri, Eric-a Prydz-a, Sebjak će se pobrinuti za zagrevanje atmosfere na desetom „Beck’sperience-u“ koji će se održati 12. marta u Belexpocentru!

Prepoznatljiv po jedinstvenom stilu kombinovanja tek hausa sa haus muzikom, Sebjak je stekao slavu za di-džej pultovima u noćnim klubovima Stokholma ali i u klubovima širom Evrope. Ovaj mladi producent je već neko vreme veoma traženo ime u Švedskoj, nastupao je sa zvezdama kao što su: Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingross, Laidback Luke, Bob Sinclair i AN21.

 

Za „Beck’sperience“ publiku Sebjak će izvesti i tek objavljen singl „Pump Up The Volume“ , snimljen u saradnji sa Ričardom Grejom (Richard Grey) koji je izazvao potpuno oduševljenje u „Pacha Ibiza“ i privukao pažnju najboljih di-džejeva kao što su: Erick Morillo, Tiesto i David Guetta. Sebjakov remiks pesme „Crimson Sun“ izbio je na vrh liste „Progressive Beatport“.

Vrhunac atmosfere na desetom „Beck’sperience-u“ očekuje se za novi singl Eric-a Prydz-a, „Niton“ koji se sada nalazi i na A playlisti BBC radija. Zanimljivo je da je ovo drugi veliki uspeh novog singla nakon osvajanja samog vrha britanske „MTV Dancefloor“ liste i to pre zvaničnog objavljivanja singla, zakazanog za 06. februar.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=D61_s66SwwM|width=450|height=364{/mgmediabot2} 
 AN21&SEBJAK @ PACHA IBIZA
 
 
Prvi „Beck’spreince” u 2011. godini nam pored Eric-a Prydz-a, trenutno jednog od najvećih i aktuelnih di-džej zvezda, dovodi još jedno veliko ime,  Sander-a Kleinenberg-a.

Karte za deseti „Beck’sperience“ su već u prodaji, po ceni od 1.600 dinara, a mogu se kupiti na prodajnim mestima Bilet Servisa, Card Service- a, Eventim-a, Doma Omladine i Gigstix-a u Novom Sadu.

„Beck'sperience“ je tokom proteklih godina domaćoj publici pružao uvek vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike kao što su Sven Väth, Laurent Garnier  i Tiga. Nastup „The Chemical Brothers“ zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok nam je deveti „Beck’sperience“ u Beogradsku arenu doveo „Massive Attack“!