Home

VESTI

Season Opening – Plastic Light

No Comments Najave

Season Opening - Plastic Light

Najpoznatije žurke u gradu, preselile su se na najlepši beogradski splav. Vaš omiljeni klub predstavlja novo letnje izdanje – Plastic Light.

Osveženo, neočekivano, lepše nego ikad i potpuno drugačije. U toplim letnjim noćima očekuju vas dobro poznata, odlična atmosfera, najukusniji, hladni kokteli, sexy bitovi, elektronika, salsa, najluđi hitovi današnjice, ali i megahitovi osamdesetih, predivni izlasci sunca.

A za ljubitelje „Minta“, spremili smo posebno iznenađenje, svakog četvrtka „Mint Night“ žurke!

Uz nova Dj imena, ali i ona dobra stara, uz muzička osveženja i poslastice, jedinstven ambijent i najprijatniju chill terasu, najukusnija pića i još mnogo toga… sigurni smo da i sami znate kakav je provod zagarantovan!

Obeležite 5. jun u kalendarima i spremite se da zajedno dočekamo jutra!

 

 

 

Season Opening - Plastic Light

 

 

Sreda-
“Noche de pasion”- veče strasti, kubanske i latino muzike. Veče sjaja i vatre. Savršena predigra za naredne dane u nedelji, začinjena ritmovima uz koje je nemoguće ostati ravnodušan.

Četvrtak-
ono čemu se mnogi naši stari i dobro poznati gosti raduju- “Mint night”.
Oni već uigrani, Mint su nazivali oazom i nekom vrstom bega od dnevnog stresa, sedištem prave urbane gradske kulture. Sve što ste čuli i osetili tokom zimske sezone u Mintu, imate priliku da osetite ponovo, četvrtkom na splavu Plastic Lightt.

Petak-
“Superkalafragilistic”- ako kazete dovoljno glasno,zvučaće drsko. Kako sama pesma kaze, ovu reč koristite pažljivo jer vam može promeniti život. Muzička ponuda o kakvoj možete samo da sanjate u letnjim noćima. Svi hitovi koji teraju na igru do 80ih godina do danas. Totalni mash-up, sa 2 dj pulta.

Subota-
“Heat”- ili je dovoljno reći subota u Plasticu. Veče koje je samo sebe izreklamiralo par sezona unazad. Prvi i pravi primer reči “žurka”. Nešto što se prepričava cele naredne nedelje. Nateraće vas da uz izlazak sunca nastavite da igrate.

Ukljiučite sva čula!

 

 

Plastic Light
Season Opening – 5th & 6th June
 
http://www.myspace.com/klubplastic
http://www.club-plastic.com
  
Info telefon: 064 640 3956
  
Savski kej bb (između Tramvajskog mosta i Gazele)
Beograd