Home

VESTI

Samuel Kerridge i Not Waving u Drugstore-u u okviru Desonanz večeri

No Comments Najave

Samuel Kerridge i Not Waving u Drugstore-u u okviru Desonanz večeriKlub Drugstore 13. oktobra organizuje celodnevni program u saradnji sa ekipom makedonskog festivala Desonanz. Glavne zvezde večeri će biti Samuel Kerridge i Not Waving iz Velike Britanije, dok će podršku na dve bine pružiti čak 8 performera iz Srbije i Makedonije.

  

Noćnom programu će prethoditi prvi ikada striming događaj iz Dragstora na kom će, pored svih koji budu pratili prenos, ograničeni broj ljudi u klubu moći da isprati 3 nastupa uživo i 2 DJ seta.

  

Desonanz je festival sa sedištem u Skoplju koji je već devet godina posvećen otkrivanju i promociji autentičnih izraza u muzici i umetnosti. Ovogodišnja tema festivala je “Aristokratija” i odabrana je da bi u fokus stavila večnu borbu koncepta elitizma i populizma u savremenoj umetnosti i muzici.

Samuel Kerrige je producent i DJ čiju diskografiju karakteriše jedinstveni zvučni arsenal zbog kog slobodno možemo da kažemo da stoji usamljen u žanru elektronske muzike. S druge strane, u pristupu DJ-ingu pokazuje enciklopedijsku radoznalost i prilagodljivost raznim okolnostima. Vlasnik je etikete Contort koja privlači veliku pažnju pasioniranih slušalaca elektronske muzike koje zanima ono što se događa u avangardnim odajama ovog žanra.

 

 

 Samuel Kerridge i Not Waving u Drugstore-u u okviru Desonanz večeri

Samuel Kerridge i Not Waving u Drugstore-u u okviru Desonanz večeri

 

 

Not Waving dolazi u Drugstore baš pred objavljivanje drugog albuma “Good Luck” koji će krajem oktobra izaći na Diagonal etiketi. Na albumu, koji etiketa reklamira kao “iskrivljeni katarzični dens pop nastao u ovim mračnim vremenima”, Not Waving sarađuje sa Kanađankom Marie Davidson.

Podršku će pružiti 8 DJeva iz Srbije i Makedonije. U velikoj sobi će to biti Filip Xavi, Stevie Whisper, Andreas Hz i Apostoloski, dok će u crnoj sobi nastupati Marko Rikaloski, Bartleby, Martchin i dr. ogie.

Striming događaj će početi u 16h i trajati do 20h. U ta četri sata ćemo čuti i videti nastupe kӣra, A//O i Vedis, kao i DJ setove Marka Rikaloskog i Asap as possible! Ceo događaj ćete moći da pratite na sajtu www.desonanz.org, a ukoliko želite da nam se pridružite u klubu pošaljite poruku na Drugstore Facebook page.

 

 

Samuel Kerridge i Not Waving u Drugstore-u u okviru Desonanz večeri

Samuel Kerridge i Not Waving u Drugstore-u u okviru Desonanz večeri

 

 

Samuel Kerridge i Not Waving u Drugstore-u u okviru Desonanz večer

13. oktobar, Drugstore

Lajnap:

NOĆNI PROGRAM
Samuel Kerridge (Downwards/Blueprint/Contort)
NOT WAVING (Diagonal) LIVE
Filip Xavi (§)
Stevie Whisper (YES)
Andreas Hz (Dsnz)
Apostolski (Dsnz)
Marko Rikaloski
Bartleby
Martchin
dr. ogie

DNEVNI PROGRAM – STREAMING EVENT
kӣr (live)
A//O (live)
Vedis (live)
Marko Rikaloski (DJ set)
Asap as possible! (DJ set)

SAMUEL KERRIDGE (UK)
(Downwards Records / BlueprintRecords / Contort Yourself)
www.soundcloud.com/samuelkerridge
www.residentadvisor.net/dj/samuelkerridge

NOT WAVING (UK)
(Diagonal Records)
www.soundcloud.com/notwaving
www.diagonal-records.com/releases/not-waving

KARTE
400RSD pre ponoći i 600RSD posle ponoći

www.drugstorebeograd.com
www.desonanz.org


Pridružite se FACEBOOK EVENT-u za više informacija i pratite Drugstore na Facebook-u i Instagram-u.