Home

VESTI

Rundek u martu na turneji po Srbiji

No Comments Najave

Rundek u martu na turneji po Srbiji

„Rundek Cargo trio“, na čelu sa Darkom Rundekom, održaće tokom marta mini turneju u nekoliko gradova Srbije na kojoj će promovisati novi album „Plavi avion“.

Gitarista i pevač Darko Rundek, violinista Isabel i multiinstrumentalista Dušan Vranić turneju će početi koncertima 18. i 19. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Trio će održati koncert 24. marta u zrenjaninskom pozorištu „Toša Jovanović“, a potomi u kragujevačkom „Joakimu Vujiću“ 25. marta.

 

„Long play“ je naveo da spisak gradova u Srbiji nije konačan, kao i da će „Rundek Cargo trio“ nastupiti i u Crnoj Gori, 27. marta u Kulturno-informativnom centru „Budo Tomovoć“ u Podgorici.

Rundekov trio je pred Novu godinu održao niz od šest koncerata u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“ u Beogradu. Na tim koncertima, osim starih pesama, promovisane su i nove kompozicije sa albuma „Plavi avion“.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=qp0CEgoHfXA{/mgmediabot2}
Darko rundek para ljude vara

 

 

Album, koji je u Hrvatskoj objavio „Menart“, a u Srbiji „Multimedia Music Company“ sadrži 12 pesama, od kojih najduža traje nešto više od 18 minuta. Kao prvi singl sa albuma izdvojena je pesma „Para ljude vara“.

 

 

 
Izvor:
B92