Home

VESTI

Roísín Murphy night @ My Way

No Comments Najave

Roísín Murphy night @ My WayU subotu 07. Septembra, sa početkom u 21h, u kafe – klubu “My Way”, Jug Bogdanova 17, održaće se RAMALAMA BANBANG FOREVER MORE Party – Moloko / Roísín Murphy night.

  
Ovo podsećanje na trip-hop sastav Moloko i hitove nadasve posebne Roisin Murphy je specijalna prilika za sve Moloko fanove da nakon dugog vremenskog perioda čuju prelepi vokal Tijane Vladić (Tight Sweaters – Moloko & Roisin Murphy real tribute band), kako u svom prepoznatljivom stilu interpretira svima dobro poznate Moloko i Roísín Murphy hitove. Nota modernog elektronskog zvuka, harmonija čvrstih tekstova i blagih tonova, pozitivna energija i potpuno uživanje je ono što vas očekuje ove večeri.
  

O bendu Tight Sweaters
Ideja o bendu Tight Sweaters – Moloko & Roisin Murphy real tribute band se razvila kao želja da se i nakon rastanka Moloka, uživa u njihovoj muzici. Umetnička jedistvenost i harizma benda Moloko jeste nešto što će uvek buditi one dobre, pozitivne misli.

Prvi nastup benda Tight Sweaters bio je na brodu Povetarac u Beogradu, u okviru Cover Bands Fest-a, u oktobru 2009. godine. Slede svirke u klubu Resava, Bitef Art Cafe-u i klubu Fili tokom cele zimske sezone, kao i nastupi na splavu Lađa i veliki nastup na Belgrade Beer Festu 2012. godine.

 

 Roísín Murphy night @ My Way

Roísín Murphy night @ My Way

 

 

www.facebook.com/molokotribute
www.facebook.com/pages/Tight-Sweaters-Moloko-Roisin-Murphy-tribute-band/296066943740966
www.youtube.com/watch?v=tGb2cFSsG5c

Caffe „My Way“

www.facebook.com/CaffeMyWay.Bg
www.twitter.com/CaffeMyWay
www.facebook.com/angelina.zezelj

RAMALAMA BANBANG FOREVER MORE
Moloko / Roísín Murphy night
Subota 07. Septembar, od 21h
Caffe „My Way“,Jug Bogdanova 17, Beograd
Tijana Vladić (Tight Sweaters)

Cena karte na ulazu je 150 dinara.
Facebook event: www.facebook.com/events/520552728015131/