Home

VESTI

Roger Sanchez se seli u Genex Impuls Hall

No Comments Najave

Roger Sanchez se seli u Genex Impuls HallPozdrav iz Rovinja i HMK Entertainment vas pozivaju na žurku. Zbog lošeg vremena, event se seli u Genex Impuls Hol!

 

Roger Sanchez, takodje poznat i pod aliasom “Roger S.” i “The S Man” je dobitnik Grammy-a poreklom iz Amerike. On je DJ i producent koji je osvajao sam vrh evropskih i svetskih muzičkih chart listi.

Karijeru naglo zapokinje ’95 kada je produkcijski album izdao za sopstveni lejbl “Secret Weapons Volume 1”. Njegov najveki singl “Another Chance” , koji je napravio pravi bum na svim chart listama i vrteo se na MTV i ostalim muzičkim televizijama, izlazi 2001 godine.

 

Pesma dospeva na mesto broj 1 UK Singles Chart. Do 2010 godine izdaje nekoliko pesama. Svoj povratak obelezava uz saradnju sa Sophie Ellis-Bextor koja za Sanchezov najnoviji album snima pesmu. Sto je potvrdjeno na intervjuu za MTV. U nadi da cemo svi cuti premijerno tu numeru kao i sve ostale nadolazece pesme sa novog albuma pozivamo Vas na pravi letnji spektakl na otvorenom prostoru na Kalemegdanskoj tvrdjavi.

 

 
Roger Sanchez se seli u Genex Impuls Hall
 Roger Sanchez se seli u Genex Impuls Hall
 
 

Warmup: Bokee Kinetic Vibe

Cena ulaznice 1200 RSD.
Prodajna mesta: Bilet Servis, Beogradska arena, Mamut prodajna mesta, Card Sevris i Eventim.