Home

VESTI

Ritual Showcase @ The End

No Comments Najave

Ove subote će po prvi put gostovati Ritual Showcase u klubu The Endu Novom Sadu. Nakon duže pauze, ova subota u Novom Sadu biće jedna od najjačih jer dolazi čak 6 DJ-eva u renovirani klub The End.

Kraj reke Dunav, imaćete prilike da čujete Ritual Records ekipu u sastavu – Tebra, Tinik, Rudhaman, Calavera Manya. Ovaj elektronski kvartet će za novosadsku publiku izvesti kombinaciju svog progressive ethno electronica stila koji kombinuje organske, deep, afro, tribal i druge zvuke. Imaćete prilike da čujete stare i nove neizdate numere koje će ove godine izaći na njihovoj etiketi.

Sa njima po prvi put biće i Nice Butt Killaz koji čine Una Senić i Sara Šoškić. Una Senić je multidisplinarni umetnik koja danas radi kao radio host, DJ, pole dance i yoga instruktor. Sa njom tu je i Sara Šoškić, DJ i pole dance instruktor, devojka čiju vrsnu selekciju možemo da uporedimo sa onom u setovima artista kao što su ARTBAT, Monolink, Hraach, Armen Miran i slični. Njihov duo je došao kao pravo osveženje na domaćoj klupskoj sceni.

 

Žurka počinje u 23h i trajaće punih 9 sati sve do 08. Karte za ovaj događaj moći ćete da kupite na ulazu i iznosiće 300 RSD.

Za više informacija posetite zvaničan Ritual Showcase event.

Tags: , , , , , ,