Home

VESTI

Restive Plaggona i Meer uživo na prvom Downcast-u

No Comments Najave

U petak 6. decembra u Dragstoru počinje DOWNCAST serija događaja koja promoviše autentične lajv nastupe, beskompromisne selekcije i vizualnu umetnost. U prvom izdanju slušamo elektronska istraživanja obojena melanholijom i dramatičnim zvučnim pejzažima koje izvode Restive Plaggona uživo, Meer uživo, Undveld, SAUD i Zhe Pechorin. Karte možete da kupite na ulazu u klub po ceni od 500 RSD pre i 700 RSD posle ponoći.

Restive Plaggona – Say No Sir

Restive Plaggona LIVE – grčki producent koji je svojim autentičnim zvukom uspeo da pridobije veliki broj srca iz sveta underground lo/fi industrijalne elektronske muzike. Izdavao je za kuće poput YEREVAN TAPES, Collapsing Market, DVNTT, Noiztank, SNTS, kao i na sopstevnoj etiketi Several Minor Promises. Izuzetno produktivan i pod drugim pseudonimima: Matriarchy Roots, Vile Temper, Leftina Osha.

Meer LIVE – francuski muzičar koji u svojoj produkciji eksperimentiše sa različitim oblicima ritualne muzike, kombinujući te elemente sa atmosferama mračnijeg romantizma i arapsko-islamskim tonovima. Aktivan i kao član benda Bestial Mouths koji se upravo vratio sa američke turneje, kao i audio-vizuelnog projekta FUROR i solo pseudonima Ambre.

Undveld DJ set – litvanski producent i dj, resident švedske izdavačke kuće offworldcolonies.ltd i “no bondaries” podcast serijala INSURGENCY. Izavao je za već široko poznate etikete poput Semantica records, ali techno je samo jedan delić raznovrsnog opusa kojim će se on predstaviti ovog petka u clubu Drugstore.

Lokalna podrška SAUD i Zhe Pechorin LIVE.

FACEBOOK EVENT