Home

VESTI

Republika Club & Bar otvaranje ovog vikenda!

No Comments Najave

Republika Club & Bar otvaranje ovog vikenda!Noćni život u Beogradu ove zime postaje sinonim za vrhunski clubbing i bar hedonizam. "Republika" nakon nezaboravnih žurki&eventa u letnjoj sezoni, stupa na klupsku scenu sa dva nova "brenda" – Republika Bar i Republika Club.
  

Dva odvojena koncepta, u novom i opuštenom, intimnom ambijentu, na istoj lokaciji, nastavljaju uspešan rad jedinstvene letnje bašte. Bar i Club, sve što čini kompletan provod, dva mesta na jednoj adresi.

   

U baru vas tokom cele nedelje, svakoga dana, očekuju uživanja u osvežavajućim koktelima i kvalitetnoj haus muzici. Ušuškan u zidine Kalemegdana, "Republika" Bar vam nudi potpuno novu dimenziju celodnevnog provoda, ali i idealno zagrevanje vikendom pred prelazak u "Republika" club.

U  klubu vas svakog petka i subote za miks pultom očekuju gradski DJ-evi i svetske klabing zvezde. Nezaobilazna vikend destinacija za one koji znaju šta je dobra žurka.

Rezident DJs – Oysha, Starcevic, Ike i Miki.

 

 Republika Club & Bar otvaranje ovog vikenda!

Republika Club & Bar otvaranje ovog vikenda!

 

 

„Republika“ Club i „Republika“ Bar se otvaraju u petak, 26. oktobra i u subotu 27. Zimska sezona ultimativnog provoda u našoj prestonici počinje u „Republici“.

Pariska 1A (*ex Underground club location)