Home

VESTI

Rejv Olupine present Chris Chambers 17. maj @ KPTM

No Comments Najave

Rejv Olupine present Chris Chambers 17. maj @ KPTM“REJV OLUPINE“ predstavlja celu ideju nekadašnjih dobrih žurki, kvalitetna muzika, deljenje ludački pozitivne energije na dance floor-u i vrhunsko zezanje.

 

Oni puštaju masan tech house, funky i hardgroove zvuk sa uvek provučenim oldschool technom. Iza ovog naziva stoje Sale i Marko, do sada anonimni dvojac koji je odlučio da uozbilji malo stvari i celu priču podigne na viši nivo od samo hobija. Ideja “REJV OLUPINE“ je da okupi stare, možda zaboravljene klabere i povrati taj duh dobrih zabava.

  

Posle par više nego uspešnih žurki, REJV OLUPINE sigurno idu ka ostvarenju svog cilja I ozbiljno daju gas da bi definitivno vratili HARDGROOVE na domaću scenu i u narednim mesecima dovode trenutno najaktivnija imena produkcije i DJinga u svetu.

 

Za prvi strani buking su izabrali Chris Chembersa, dobro poznatog producenta i DJa hardgroove scene koji dolazi iz Hrvatske. Chris Chambers je harizmatičan DJ / producent rođen 1987. godina u Hrvatskoj koji 2000. godine inspirisan veštinama vrsnih Djeva Umek, Dave Clarke i Jeff Mills-a, on započinje svoje muzičko putovanje. Svoju karijeru započinje diplomiravši mastering i audio inženjering. Pod tadašnjim uticajem DJeva kao što su Valentino Kanzyani ,Filterheadz ,Marko Nastić and Marco Bailey, Chris probija svoj put napred koristeći karakterističan Old School stil uklopljen sa dodirom modernog, što čini njegov stil drugačijim od ostalih.

 

 

 Rejv Olupine present Chris Chambers 17. maj @ KPTM

Rejv Olupine present Chris Chambers 17. maj @ KPTM

 

 

Njegova muzička edukacija je definitivno potvrđena kada je za produkciju počeo da dobija pozitivne kritike od zvezda svetske elektronske scene među kojima su i Cristian Varela, Paul Langley, Pedro Delgardo, Boriqua Tribez, Preach, Kobbe… Početkom 2011. godine Chris otvara svju izdavačku kuću „Phunkation“ koja vremenom postaje vodeća u funky hardgroove techno zvuku. 2012. godine koja je bila jako teška za izdavačke kuće, Chris izdaje svoj prvi 12 inčni EP pod nazivom „Vynil srikes back“ za tada a i sada veoma jaku etiketu „Adult records“ koji je potpuno suprotan njegovom predhodnom EP-ju „Digi killed my vynil“.

 

Chris je do 2013. godine više puta bio na 1. mestu u svim velikim prodavnicama ploča, pojavio se na toliko mnogo čartova i track lista što dokazuje da je jedno od glavnih lica svetske hardgroove techno scene.

 

Žurka se održava 17. Maja u bašti kluba KPTM ( Žorža Klemensoa 22, Beograd).
Cena ulaznice na ulazu do 00h 200 din, posle 00h 400 din.

www.facebook.com/groups/rejvolupine/?fref=ts
www.soundcloud.com/loccohardgroove-1