Home

VESTI

Red Bull Music Academy: Hernan Cattaneo

No Comments Najave

Kataneo u SKCZadovoljstvo nam je da Vam predstavimo 3.po redu Red Bull Music Academy Radio Night Event, na kome će nastupati Hernan Cattaneo, Argentinski Dj i producent,koga Beogradska publika izuzetno voli…

 

Možemo ga nazvati ljubimcem Beogradjana. Događaj će se održati u Studentskom Kulturnom Centru Beograda (a ne kako je predhodno najavljeno u Domu Omladine) 01.Maja sa početkom u 22h.

 

Hernan Cattaneo

Rođen u Buenos Airesu, Hernan je odrastao slušajući izvođače kao što su Simply Red, Depeche Mode, New Order… Godine 1987 on i još jedan njegov prijatelj posetili su Vinilmaniju u New Yorku i vratili se sa par ploča, što je i bio njegov prvi susret sa Čikaškim hausom. U to vreme Frenki Knuckles koji će imati veliki uticaj na Hernanov rad, se probija na haus scenu i postaje ikona haus muzike.

 

 

 Hernan Cattaneo

Hernan Cattaneo

 

 

Sredinom devedesetih, Hernan je postao kulturna snaga elektronske muzike koja je tada bila još uvek u razvoju u njegovoj zemlji. Kao rezident kluba Clubland u Buenos Airesu dobija šansu za rad sa DJ-evima kao što suSasha, Digweeda i Tenaglia . Poznanstvo i evropska turneja sa PaulOakenfold-om rezultirala je da Hernan postane svetski poznati itraženi DJ, a to je takođe dovelo i do njegovog ulaska u izdavačku kuću Perfecto.. Trenutno radi na svojim Renaissance izdanjima kojaspadaju u sam vrh progresivnoh haus zvuka.

www.hernancattaneo.com
www.myspace.com/hernancattaneo
www.facebook.com/hernancattaneo
www.soundcloud.com/hernancattaneo
www.myspace.com/sudbeat

Warm Up:

DJ Alexandar / iFACE
Audionova

Cena karte: 1200 din
Bilet servis, Mamut Stores, Eventim, Blagajna SKC-a